Afectació COVID-19 a les activitats d’esplai

Estiu Apassomi 2020, no t’ho perdis!
25 de Febrer de 2020

Afectació COVID-19 a les activitats d’esplai

Actualitzat el 26-3-2020

Després del comunicat fet el divendres, 13 de març, on informàvem que les activitats quedaven cancel·lades fins al 30 de març a causa de les mesures prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 i després de la pròrroga de l’estat de l’alarma fins a l’11/04/2020, confirmem que les activitats de Casals de Setmana Santa i les diferents activitats de Dissabtes d’Esplai que hi havia planificat fins al dia 11 d’abril de l’any 2020 queden cancel·lades.

De moment la resta d’activitats programades, com les diferents activitats d’Estiu (Mini Colònies, Colònies d’Estiu i Campaments) així com les activitats d’esplai previstes pel mes de maig, segueixen en peu. Malgrat tot reiterem que en cas que hi hagi algun canvi s’avisarà oportunament a les famílies. De moment ens podeu seguir a les diferents xarxes socials, especialment a Instagram, on cada dia us plantejarem un repte diferent per superar per tal que l’Esplai segueixi viu durant aquests dies de confinament.

Pel que fa a l’activitat de Casals de Setmana Santa s’ha habilitat un formulari per tal de reclamar l’import de la inscripció, que us serà retornat de forma íntegra. En aquest formulari us demanarem que seleccioneu quin us voleu fer d’aquests diners (retorn de l’import o sufragar part del preu de l’Activitat d’Estiu de l’infant en cas que estigui apuntat a una). Aquest retorn es farà, un cop superades les mesures de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2, de forma presencial al local d’activitats del Grup d’Esplai Apassomi (c/ Ave Maria 14 de les Borges Blanques) i per tal de buscar la data que millor vagi a les diferents famílies també us preguntem quines dates, a tall de sondeig, us anirien millor per a realitzar aquest retorn.

Enllaç al formulari: https://forms.gle/hobhEF6P1igS1Tsz7


Actualitzat el 13-3-2020

Sabem que molts portàveu dies inquiets respecte a les notícies sobre el COVID-19 i com aquest afecta el desenvolupament de les activitats d’Esplai, tot i això i per responsabilitat, hem preferit esperar fins a tenir informació suficientment clara sobre com procedir i prendre així una decisió.

D’aquesta manera i seguint les indicacions que ens proporciona el MCECC https://www.peretarres.org/mcecc a partir de la informació emesa des del Departament de Treball, Acció Social i Famílies i des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com atenen a les demandes de l’Ajuntament de les Borges Blanques, hem decidit cancel·lar de moment totes les activitats que l’esplai havia de realitzar fins al dia 30 de març.

Així doncs, les activitats de Dissabtes d’Esplai: Matins, Tardes i After, així com Grup de Joves i altres activitats extraordinàries, es veuen afectades fins a finals d’aquest mes, aquest termini es podria allargar en funció de noves indicacions que ens arribin, donada la situació es comunicarà oportunament a través de les nostres xarxes socials, correu electrònic i altres canals oficials. Des del Grup d’Esplai Apassomi estem realitzant un seguiment de tota la informació que ens arriba a través de diferents canals oficials, i us anirem actualitzant en conseqüència a mesura que ens arribi més informació.

De moment la resta d’activitats programades com els Casals de Setmana Santa, les diferents activitats d’Estiu (Mini Colònies, Colònies d’Estiu i Campaments) així com les activitats d’esplai previstes pels mesos d’abril i maig segueixen en peu. Malgrat tot reiterem que en cas que hi hagi algun canvi s’avisarà oportunament a les famílies.

En cas de dubte us preguem que us dirigiu a nosaltres a través del correu electrònic info@apassomi.org

Moltes gràcies per la vostra confiança.

Documents