Capítol final – Trobem la música!, Mini Colònies d’Estiu

Capítol cinquè – Epopeia a Vallfogona de Riucorb, Mini Colònies d’Estiu
5 d'agost de 2023
Preludis de Festa Major de l’Esplai Apassomi
23 d'agost de 2023

Capítol final – Trobem la música!, Mini Colònies d’Estiu

En un poble molt llunyà hi havia uns infants molt valents que ajudaven a uns Barrufets molt i molt tristos per haver perdut la música que tant els hi agradava i que els acompanyava cada dia. Tenien moltes sospites, però cap pista del que realment havia passat.

Així doncs, i tal com se’ls havia demanat el primer dia d’arribar al poble de Vallfogona de Riucorb han estat tot el dia amunt i avall buscant les peces del puzle que falta per resoldre el misteri. Abans, però han decidit posar-se en la pell dels barrufets i mimetitzar-se una mica amb ells, ja que la primera norma d’un bon investigador és posar-se en la pell dels Barrufets afectats, per tal de pensar com ella, a veure si així ens en sortim.

Finalment i després de dinar ens hem aventurat a fer una visita a la població, potser la informació que ens falta està fora de la casa, i hem aprofitat per escoltar les històries que les persones de la contrada han tingut a bé d’explicar-nos.

Finalment i ja quan s’ha fet fosc, hem pogut trobar la part que ens faltava i un cop muntades totes les peces hem descobert que les nostres sospites estaven infundades! No havia sigut en Gargamell, vàrem descobrir que el culpable era el Barrufet despistat que l’havia agafat sense dir res a ningú i no se n’havia recordat de tornar-la. Sort doncs que al final tot ha acabat bé.

Finalment, ja aquests herois, havent rescatat la música se’n tornen al llit per recarregar forçes per demà i tornar a casa, que després de tant terrabastall i amb la feina feta també toca!

Eus aquí les imatges dels intrèpids participants de Mini Casals d’Estiu.