Ajornada la celebració dels 30 anys de l’Esplai Apassomi

Afectació COVID-19 a les activitats d’esplai
13 de març de 2020
Casals i Joves – Estiu Apassomi 2020
9 de juny de 2020

Ajornada la celebració dels 30 anys de l’Esplai Apassomi

Com molts haureu suposat ja i amb la concatenació de diverses extensions de l’estat d’alarma i el confinament, tenint en compte que encara que aquest finalitzi no hi ha cap garantia de poder reprendre les activitats amb tota la normalitat que ens agradaria, ens veiem obligats a anunciar la cancel·lació de la “Trobada de Joves dels 30! Anys” que havia de tenir lloc durant els pròxims dies 16 i 17 de Maig.

Encara que no l’havíem presentat esperant fer-ho a finals de març, ja feia uns mesos que hi estàvem treballant i per això ens ha costat tant prendre aquesta decisió. Ja que la nostra intenció segueix sent la de fer-ne partícip els altres centres d’esplai del territori, s’intentarà no donar per perduts els esforços realitzats fins al moment i reprogramar aquesta activitat per al curs que ve, tot i que de moment sense cap data concreta.

Dibuix Roger Torres 30 anys Apassomi
30 Anys d’Esplai Apassomi, dibuix de Roger Torres

Així doncs i per acomiadar-nos sense deixar un regust tan amarg, us deixem amb la magnífica il·lustració realitzada expressament pel Roger Torres, dibuixant de la revista Estris i consiliari dels esplais Sant Ignasi i La Plaça de Lleida, a qui li volem donar les gràcies per ajudar-nos a commemorar aquests 30 anys de l’Apassomi amb el seu meravellós dibuix.

Esperem haver-vos carregat de ganes i que, arribat el moment, sigueu els primers a apuntar-vos i participar-hi! L’esplai no s’atura i, per la nostra part, seguim omplint el nostre saquet personal d’idees i motivació per afrontar aquest estiu i el pròxim curs amb tota la força que no hem pogut gastar durant aquests dies.