Estiu Apassomi 2023: Minicasals, Colònies i Campaments

Casals de Setmana Santa 2023
26 de febrer de 2023

Estiu Apassomi 2023: Minicasals, Colònies i Campaments

Colònies d'estiu

Tot i que encara fa una mica de fred, ja tenim el cap i els esforços en la posada en marxa de les activitats d’estiu. Aquestes són els Minicasals per a infants de P3 a 1r de Primària, les Colònies de 2n de Primària a 1r d’ESO, i els Campaments d’Estiu de 2n d’ESO a 1r de Batxillerat. Les activitats d’estiu estan obertes a tothom, formi o no part de les activitats de curs de l’Esplai.

Tornen els personatges folls, els dies curts amb mil jocs diferents, i els instants que acumulen les sensacions d’un any sencer; tot això, i el que encara no sabem. Uns dies plens de màgia en contacte amb la natura, amics, i una colla de monitors motivats creen la recepta d’un estiu ple d’aventures, experiències i anècdotes per a recordar.

Per agilitzar el procés, les inscripcions es faran en línia mitjançant la plataforma habitual, entre els dies 27 de març i 2 d’abril. Els dies d’atenció a les famílies seran el 26 per a les famílies de 18h a 20h, i el 27 per a les famílies en general de 20h a 22h. Estigueu atents amb les dates, i recordeu que les places són limitades i s’assignaran en rigorós ordre d’inscripció, reservant el primer dia, 27 de març, a aquelles famílies i infants que participen de les activitats de curs, a qui s’enviarà un enllaç alternatiu per correu electrònic.

Clica en la imatge del cartell per ampliar-lo.

Colònies d’Estiu

Tornen les Colònies d’Estiu de l’Apassomi, que enguany seran a l’Alberg la Sala a La Pobla de Lillet al Berguedà.

 • Dates: del 14 al 23 de juliol
 • Participants: de 2n de Primària a 1r d’ESO
 • Lloc: Alberg la Sala, la Pobla de Lillet Veure Ubicació
 • Preu*: 390€ general, i 380€ per als participants de les activitats de curs: Tardes i After Esplai

*Al moment de la inscripció s’abonarà 195€ general i 190€ participants. Consulteu l’apartat “Notes i aclariments” respecte a política de cancel·lació i retorn del pagament.

Campaments d’Estiu

I per últim però no menys important, els Campaments d’Estiu, destinats als grans de l’esplai. Els joves de Campaments aniran enguany al Campement el Roure prop de Sant Quirze de Bessora.

 • Dates: del 4 al 13 d’agost
 • Participants: de 2n d’ESO a 1r de Batxillerat
 • Lloc: El Roure, Sant Quirze de Besora Veure la ubicació
 • Preu*: 295€ general, 275€ participants de Grup de Joves

*Al moment de la inscripció s’abonarà 155€ general i 135€ participants. Consulteu l’apartat “Notes i aclariments” respecte a política de cancel·lació i retorn del pagament.

Minicasals d’Estiu

Els Minicasals tornen un any més amb el format híbrid de l’any anterior. Durant aquests casals els més petits gaudiran d’una setmana de casals d’estiu al pati del Col·legi Mare de Déu de Montserrat i el mateix divendres marxaran de cap de setmana a una casa de colònies propera en la que gaudiran de la convivència amb els altres xiquets, xiquetes i monitors. Allà continuaran fent jocs, activitats i tallers i s’introduiran per primera vegada al món de les Colònies d’Estiu.

Aviat us donarem més informació sobre l’activitat.

Notes i aclariments:

 • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’amissió en totes les activitats.
 • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades en funció del nombre d’inscrits o altres causes de força major.
 • En el moment de fer la inscripció, al local d’activitats i en les dates indicades, es lliuraran els impresos.
 • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 30 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas de malaltia.
 • Les places en totes les activitats són limitades i seran assignades en rigorós ordre d’inscripció.
 • Durant el dia 27 de març només es podran apuntar els infants que durant el curs 2022/23 estiguin inscrits en qualsevol de les activitats de dissabte: Matins, Tardes, After i Grup de Joves.
 • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, per lo que si hi ha cap dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org.