Enquesta de Valoració de les Activitats d’Estiu 2018!

Estiu Apassomi 2018
1 d'agost de 2018
Dissabtes d’Esplai Curs 2018/19 — Tota la informació
29 de setembre de 2018

Enquesta de Valoració de les Activitats d’Estiu 2018!

Benvolgudes famílies,

Per avaluar la feina feta ens agradaria conèixer la vostra opinió sobre el funcionament de les activitats que hem treballat durant les colònies d’enguany. Us agrairem que empleneu aquest qüestionari, que ens serà de gran ajuda per a la configuració i millora de properes edicions de les activitats d’estiu. El podeu omplir fins el dia de la reunió de Pares i Mares.

Aquesta enquesta és totalment anònima.

Podeu marcar més d’una resposta a les preguntes que ho trobeu oportú!

Enllaç a l’enquesta ←


Carta enviada a les famílies:

Benvolgudes famílies,

Un cop encetat el mes de setembre i amb l’inici del curs escolar, des del Grup d’Esplai Apassomi us volem convidar a una reunió per fer balanç de les activitats d’estiu.

Tot i que ja fa temps que s’han realitzat, als monitors i monitores ens agrada comptar amb la vostra opinió sobre el funcionament de les Colònies d’Estiu. Per aquest motiu, a la pàgina web de l’Apassomi (www.apassomi.org) hem penjat una enquesta de valoració de les activitats d’estiu. Us demanem que hi accediu i la respongueu… no us durà massa temps contestar-la i a nosaltres ens ajudarà a copsar la vostra opinió sobre temes que ens interessen!

A més de fer balanç amb la vostra participació, la reunió també serveix per donar un cop d’ull a tot el material gràfic i audiovisual de les Colònies (mostrarem el vídeo i algunes fotografies!)

Com cada any, donem la possibilitat que les famílies adquiriu el vídeo de les Colònies. Al preu de 15 €, podreu adquirir el DVD i un CD amb fotos de les Colònies.

La Reunió de famílies de les Colònies d’Estiu 2018 tindrà lloc el divendres dia 28 de setembre a la sala d’actes del Centre Cívic (Plaça 1 d’Octubre) de les Borges Blanques a les 21,00h de la nit.

Tot i que la reunió està expressament dirigida als pares i mares, obrim la possibilitat a que hi participin els nens i nenes que han vingut de colònies (sempre que vinguin acompanyats de la seva família)

Esperem saludar-vos personalment a la reunió del divendres dia 28.