cartell parc de nadal
Parc de Nadal i Caga Tió de les Borges Blanques 2019
9 de desembre de 2019
Excursió conjunta del Grup d’Esplai Apassomi, 7 i 8 de març
12 de febrer de 2020

L’Apassomi va a l’AGO

AGO 2019

El Grup d’Esplai Apassomi participarà de nou i durant aquest dissabte dia 1 de febrer, a l’Assemblea General Ordinària (AGO) organitzada pel Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC). Enguany se celebra al Vendrell i acollirà uns 200 centres d’esplai d’arreu del territori incloent Catalunya, Andorra i Mallorca.

L’AGO del MCECC és una reunió de caràcter assembleari en la qual tots els centres d’esplai federats al Moviment tenen veu i vot, fet que serveix per a decidir respecte als diferents afers que afecten els centres i la vida de la federació. Alguns d’ells són: la votació dels membres del consell directiu, les diferents propostes respecte al pla d’accions i el pla estratègic a dur a terme, o el calendari de les diferents activitats del moviment com la “Troca Jove” o la Trobada de Monitors anual.

Assemblea General Ordinària del MCECC 2019

Però, què és el MCECC?

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans, és una federació que agrupa a totes les entitats del món de l’esplai presents en les diferents diòcesis de Catalunya i Mallorca. Entre tots els centres que en formen part, s’acull uns 25.000 infants i uns 4.500 monitors voluntaris que ho fan possible.

L’Esplai Apassomi, ja que pertany a l’àmbit territorial de Lleida i a través de la fundació Verge Blanca, que s’encarrega d’acollir i donar suport a les diferents activitats i reunions de caràcter territorial que el MCECC realitza, en forma part. Això ens permet crear teixit amb la resta d’agrupacions del Territori Lleida i del comú del Moviment, realitzar formacions especialitzades i realitzar activitats conjuntes que afavoreixin l’intercanvi de coneixement.