Nou curs 2023-24 de l’Esplai Apassomi

Tancament de les activitats d’estiu 2023
2 de setembre de 2023

Nou curs 2023-24 de l’Esplai Apassomi

Tornem un any més amb les inscripcions a les activitats de curs del Grup d’Esplai Apassomi. A Matins, Tardes i After Esplai acollirem als infants de 4 a 13 anys. En aquests Dissabtes d’Esplai gaudeixen de gimcanes, tallers i milers de jocs diferents. I per als més grans, de 13 a 17 anys, a Grup de Joves faran activitats de cap de setmana, esports d’aventura, acampades, rutes… I moltes coses més!

No et perdis tampoc la festa d’inici de curs el 30 de setembre. Enguany hem preparat activitats diferents per a cada grup d’edat, perquè els infants del poble puguin conèixer de primera mà en què consisteix l’esplai, i quin tipus d’activitat s’hi trobaran. Com és costum, aquestes activitats són gratuïtes i estan obertes a tothom.

Les inscripcions es faran de manera telemàtica, del 30 de setembre al 21 d’octubre, dia d’inici del curs, i presencial el dia de la Festa d’Inici, el dia 30. Recordeu que en tots els casos les places són limitades i se seguirà ordre d’inscripció.

Aquesta publicació s’anirà actualitzant amb enllaços d’inscripció, documentació i informació concreta sobre el procés.

Matins

Al matí es reuneixen els infants de P3, P4 i P5 en horari d’11h a 13h. Els dissabtes al matí.

Preu curs: 50€

Tardes

Són els participants de 1r, 2n, 3r, i 4t de primària! En horari de 16h a 18h. Els dissabtes a la tarda.

Preu curs: 50€

After

Són els participants de 5è, 6è i 1r d’ESO. Cap al vespre, cada 15 dies és el torn d’After. De tant en tant fan sortides de cap de setmana.

Preu curs: 60€

Grup de Joves

Hi poden participar els i les joves que cursin 2n, 3r i 4t d’ESO, i 1r de Batxillerat. Les sortides poden ser d’un dia o de cap de setmana i es realitzen unes 12 sortides al llarg del curs.

Preu: 40€ matrícula i 60€ semestre

Notes i aclariments

  • En totes les activitats que l’esplai realitza, les places són LIMITADES i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. No assistir amb regularitat a les activitats de curs, pot suposar la pèrdua de condició de participant, la plaça s’adjudicarà a un altre participant que ho hagi sol·licitat.
  • En les activitats de Matins, Tardes i After Esplai, el pagament és únic. A Grup de joves es realitzarà un cop cada quadrimestre, o sigui, dos cops al curs
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’admissió en totes les activitats.
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades en funció del nombre d’inscrits.
  • En el moment de fer la inscripció, mitjançant el correu electrònic proporcionat, es lliuraran els impresos.
  • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 15 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas de malaltia.
  • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, i per això si hi ha cap dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org.