Sortida 14 i 15 d’Abril – VÈRTEX

Estrenem pàgina web!
14 de setembre de 2017
El Parc de Nadal més Apassomi que mai
12 de desembre de 2017

Sortida 14 i 15 d’Abril – VÈRTEX

Com bé sabeu, el nostre centre d’esplai està federat al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans – MCECC. És la federació de centres d’esplai que ens dona suport, ens ajuda en diverses gestions, organitza formacions, trobades…
Aquest any, celebrem el 60è aniversari de l’origen del MCECC – Fundació Pere Tarrés. Per aquest motiu, els centres d’esplai vam decidir, en l’Assemblea General de gener de 2017, la realització d’una gran trobada amb tots els infants, adolescents i joves del Moviment.
La trobada es celebrarà els dies 14 i 15 d’abril de 2018 a la ciutat de Vilafranca del Penedès. El nom d’aquesta gran trobada és VÈRTEX i el seu eslògan, L’Esplai Multiplica. Un equip format per més de cent persones, entre voluntàries i tècniques està treballant de valent per fer-la possible i fer història.
Podeu entrar al web www.vertex2018.cat, on trobareu diversa informació sobre aquesta trobada.
Des del nostre centre d’esplai ens hi volem sumar. I per aquest motiu, aquests dies, hem de realitzar les inscripcions a VÈRTEX. Farem una reunió al finalitzar les activitats de tardes d’esplai el dia 18 de Novembre per tal d’explicar la trobada i respondre qualsevol dubte.
Les inscripcions les hem de realitzar com a centre d’esplai i, per tant, l’equip de monitors del Grup d’Esplai Apassomi hem decidit que realitzarem les inscripcions al local d’activitats el dia 18 de novembre i el dia 2 de desembre.
El cost de la sortida de cap de setmana és de 30€ (exceptuant els participants del Grup de Joves que ho tenen inclòs en la quota). Hi poden participar els infants de tardes, After i Grup de Joves.