Reunions de tancament de les activitats d’estiu 2022

Gimcana de Festa Major!
29 d'agost de 2022
Nou curs 2022-23 de l’Esplai Apassomi
20 de setembre de 2022

Reunions de tancament de les activitats d’estiu 2022

L’estiu ja fa dies que ha arribat al seu final per l’Esplai Apassomi i toca començar un nou curs, que esperem que puguem gaudir-lo amb més tranquil·litat que l’any anterior, i que els monitors i monitores de l’Esplai Apassomi puguem preparar com cada any un munt d’activitats. Els infants les podran gaudir al llarg del curs a les diferents activitats de Matins, Tardes, After Esplai i Grup de Joves. I per tal motiu us invitem que estigueu atents al correu electrònic que ens vàreu facilitar i a les xarxes socials, ja que us farem arribar oportunament tota la informació del curs.

Tot i això, primer us volem invitar a unes petites reunions per tal de poder comentar els diferents aspectes que ens van quedar per tractar quan ens vàreu venir a recollir a la casa de colònies o al terreny d’acampada.

Volem aprofitar també per donar-vos les gràcies per la confiança amb l’Esplai, aquest any que hem pogut recuperar la tan esperada normalitat, i al llarg dels dies anirem actualitzant la present pàgina per fer-vos arribar les fotografies que vàrem fer durant les activitats i poder tornar a viatjar a les magnífiques aventures que visquérem tots plegats.

Colònies d’Estiu

  • Data: 16 de setembre
  • Hora: 20.00 h
  • Lloc: Sala d’actes del Centre Cívic (Plaça 1 d’Octubre) de les Borges Blanques

Campaments d’Estiu

  • Data: 16 de setembre
  • Hora: 21.00 h
  • Lloc: Sala d’actes del Centre Cívic (Plaça 1 d’Octubre) de les Borges Blanques

Valoració de les activitats

Hem penjat una enquesta de valoració de les activitats d’estiu. Us demanem que hi accediu i la respongueu… no us durà massa temps contestar-la i a nosaltres ens ajudarà a copsar la vostra opinió sobre temes que ens interessen!