Trobada amb l’Esplai Albatros, dia 17 de novembre de 2018

Nou software d’inscripcions: Guia al detall
28 d'octubre de 2018
Cartell Parc de Nadal 2018
Parc de Nadal i Caga Tió 2018
6 de desembre de 2018

Trobada amb l’Esplai Albatros, dia 17 de novembre de 2018

Trobada amb l’Esplai Albatros

Heu començat el curs amb energia Tardes i After? Els monitors si i estem molt motivats, així que aquesta vegada tenim una sorpresa preparada, i és que el pròxim cap de setmana farem activitats per el poble, After i Tardes de
manera conjunta, i a més a més també ens acompanyaran uns amics molt especials, els nens i nenes del Esplai Albatros, que vindran a passar el dia a Les Borges.
Esperem que tingueu moltes ganes de conèixer-los a tots, ells vindran amb molta il·lusió, així que entre els seus monitors i nosaltres hem preparat moltes activitats durant el dia.
Us hi esperem a tots i a totes!

Quan?

Dissabte dia 17 de Novembre, quedarem a les 9:45 del matí. Passarem el dia amb l’Esplai Albatros i tornarem cap a casa a les 16:30.

On ens trobarem?

A la Plaça Europa, a la part de la parada de busos.

Què cal portar?

  • Dinar (amb alguna cosa per compartir).
  • Fulard (molt important).
  • Roba d’abric, passarem el dia al carrer.
  • Moltes ganes de passar-ho bé.

Inscripció

Cal realitzar la inscripció a aquesta activitat abans del dia 15/11/18 a les 23:55h

Per formalitzar la Inscripció, hem creat una nova plataforma. El primer cop us haureu de registrar però serà més fàcil en les futures inscripcions.

Accediu a https://apassomi.org/inscripcions-apassomi/, registreu-vos, busqueu el vostre primogènit i inscriviu-lo a la sortida: “Trobada amb l’Esplai Albatros”.

Aquí teniu una guia per si teniu dificultats: https://apassomi.org/guia-software-inscripcions/. I no dubteu en enviar-nos un correu per qualsevol dubte o problema.

Carta

Seleccionant aquest text trobareu la carta de la sortida!