VÈRTEX – 14 i 15 d’Abril de 2018

Sortida Font Vella
29 de març de 2018
Fira de l'Oli
Mercat de la Ganga
4 de maig de 2018

VÈRTEX – 14 i 15 d’Abril de 2018

Vídeo


El Vèrtex ja s’ha acabat, però ens ha deixat aquestes meravelloses imatges, fins la següent!


Comunicat davant la celebració de VÈRTEX i la situació actual del país

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans celebrem a Vilafranca del Penedès, el proper cap de setmana 14 i 15 d’abril, el 60è aniversari de les primeres activitats de lleure a Catalunya, origen del que és avui el Moviment i el 5è aniversari de la consolidació del MCECC en la seva dimensió catalana. Per fer-ho realitzem una gran trobada que porta per nom “VÈRTEX – L’esplai multiplica”. […]

Trobareu el Comunicat en el següent enllaç: https://drive.google.com/file/d/168EG6KmYqqmguy06t5zaub2G8cxe2h6a/view?usp=sharing


La tornada de la sortida del Vèrtex. Aquesta es farà amb autocar i l’hora d’arribada a les Borges Blanques està prevista a les 17.00h a la plaça Europa.


Recordeu abans de marxar assegurar-vos que porteu els següents ítems:

  • Una motxilla on dur-hi tota la roba, el sac de dormir i els estris de neteja personal. Es demana que es pugui dur una llanterna.
  • Una motxilla més petita, per poder transportar els àpats al marge de la roba.
  • Màrfega o aïllant.
  • El fulard (Molt Important!)
  • Es recomana portar roba i calçat còmode per poder fer les activitats i gaudir d’allò més.

Els àpats que cal portar són els següents (l’organització facilitarà la resta d’àpats (berenar, esmorzar i dinar del diumenge) i es tindran en compte les al·lèrgies i dietes especials que s’han indicat en el moment de fer la inscripció):

  • Esmorzar per dissabte (es recomana un petit esmorzar per poder menjar just en arribar)
  • Dinar per dissabte
  • Sopar de dissabte

Us esperem a tots el dissabte 14 d’abril, a la parada de busos de la Plaça Europa a les 08.45 h

A la següent web trobareu tota la informació referent a la trobada i amb materials i recursos que segur trobareu interessants: https://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/webs/mcecc/vertex/home


Com bé sabeu, el nostre centre d’esplai està federat al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans – MCECC. És la federació de centres d’esplai que ens dona suport, ens ajuda en diverses gestions, organitza formacions, trobades…

Aquest any, celebrem el 60è aniversari de l’origen del MCECC – Fundació Pere Tarrés. Per aquest motiu, els centres d’esplai vam decidir, en l’Assemblea general de gener de 2017, la realització d’una gran trobada amb tots els infants, adolescents i joves del Moviment.

La trobada es celebrarà els dies 14 i 15 d’abril de 2018 a la ciutat de Vilafranca del Penedès. El nom d’aquesta gran trobada és VÈRTEX i el seu eslògan, L’Esplai Multiplica. Un equip format per més de cent persones, entre voluntàries i tècniques està treballant de valent per fer-la possible i fer història.

Des del nostre centre d’esplai ens hi volem sumar. I per aquest motiu, aquests dies, hem de realitzar les inscripcions a VÈRTEX. Farem una reunió al finalitzar les activitats de matins i tardes d’esplai el dia 18 de Novembre per tal d’explicar la trobada i respondre qualsevol dubte.

Podeu entrar al web www.vertex2018.cat, on trobareu diversa informació sobre aquesta trobada.

Les inscripcions les hem de realitzar com a centre d’esplai i, per tant, l’equip de monitors del Grup d’Esplai Apassomi hem decidit que realitzarem les inscripcions al local d’activitats el dia 18 de novembre i el dia 2 de desembre.