Activitat familiar de final de curs 2019 de Matins i Tardes d’Esplai!

Estiu Apassomi 2019, no t’ho perdis!
25 de febrer de 2019
Mercat de la Ganga de les Borges Blanques
28 d'abril de 2019

Activitat familiar de final de curs 2019 de Matins i Tardes d’Esplai!

Activitat Familiar de final de curs

Per a concloure un altre meravellós any, acompanyats d’en Carus a Tardes d’Esplai i les Tres Bessones a Matins d’Esplai, volem fer una gran festa de final de curs on tothom pugui participar. D’aquesta manera invitem a mares, pares, padrins i àvies a venir el pròxim dia 4 de Maig a la Font Vella.

Així doncs us invitem a les 16.00 h a venir la Font Vella. Perquè gaudiu de l’esplai, tal com ho fan els vostres fills i filles, l’equip de monitors ha preparat diferents activitats perquè pugueu fer pinya amb ells i pugueu ser nens de nou. Vine a passar-t’ho bé amb nosaltres!

Per a concloure, farem un petit berenar de germanor tots plegats on podreu compartir les impressions del dia amb els monitors i els altres participants. Si els pares d’algun infant no poden venir, feu-nos-ho saber i intentarem coordinar cotxes amb altres pares per tal que cap infant es quedi sense activitat.

Per a fer una petita estimació de la gent que serem, demanem que inscriviu a cada infant que vingui a l’activitat a través de la plataforma d’inscripcions que trobareu al següent enllaç: https://apassomi.org/secretaria-virtual/#inscripcions, si teniu cap dubte sobre el funcionament d’aquest, podeu mirar la guia pas a pas: https://apassomi.org/guia-software-inscripcions/.

Informació

Horari: de 16.00 h a 19.00 h
Dia: 4 de maig de 2019
Lloc: Parc de la Font Vella (Les Borges Blanques)
Qui: Participants de Matins i Tardes d’Esplai i les seves famílies