Mercat de la Ganga de les Borges Blanques

Activitat familiar de final de curs 2019 de Matins i Tardes d’Esplai!
27 d'abril de 2019
Campaments Apassomi 2019! Encara no t’has inscrit?
7 de maig de 2019

Mercat de la Ganga de les Borges Blanques

Aquest any el Grup d’Esplai Apassomi també participarà del ja tradicional Mercat de la Ganga de la nostra població. D’aquesta manera realitzarem la venda dels pastissos que les famílies ens proporcionin (sempre són boníssims). També farem un increïble sorteig a la nostra paradeta, on ens podreu venir a comprar tires.

Us animem a participar portant un pastís, coca o qualsevol element casolà que cregueu oportú. Els diners que recollim serviran per finançar les activitats d’estiu del nostre Esplai (https://apassomi.org/estiu-apassomi-2019/). Ens podreu trobar a la plaça 1 d’Octubre de les Borges Blanques de 09.00 h fins a les 13.30 h. Us animem a passar per la nostra paradeta a saludar-nos i a compartir les impressions d’aquest curs d’Esplai.

  • Lloc: Plaça de l’u d’Octubre, 25400 les Borges Blanques
  • Dia: Dissabte 4 de maig de 2019
  • Hora: de 9.00 h a 13.30h

També recordar-vos que aquell dia hi haurà activitat de Matins d’Esplai i de Tardes d’Esplai a la Font Vella, on realitzaran la cloenda del curs.

Igualment volem invitar als participants del Grup de Joves i d’After Esplai a la nostra parada, a partir les 8.45 h, amb el fulard al coll ? per tal d’ajudar-nos en la venda de les tires del sorteig i col·laborar amb l’equip de monitors i monitores de l’esplai.