Dia 9 – Colònies 2012
15 de juliol de 2012
Primer dia a l’Aldric!!!!!
6 de juliol de 2013

Campaments d’Estiu 2012

PLAY o esPLAY? Sí amics, els Campaments d’Estiu 2012 van distingir-se per ser els primers campaments en els que, des de l’equip de monitors i monitores vam permetre jugar als vídeojocs!!!

Una gran GAME-BOY va presidir el nostre campament, una consola que, cada dia, aconseguíem activar-la perquè ens presentés algun videojoc sobre el que jugar-hi durant tot el dia! Si… jugar-hi! Però des d’una pantalla o un teclat… sinó jugar-hi a temps real! Gaudint del cos a cos dels jugadors, del contacte, de saber que estàvem ben presents.
Les nits servien per acabar de rivalitzar entre els grups i saber qui havia superat aquell videojoc!

Encara recordem amb molta simpatia als monitors disfressats dels personatges més famosos dels videojocs. Quina passada!

Va ser un any en el que, per primera vegada, els petits i els grans van passar la nit de l’excursió en instal·lacions i albergs diferents! Va ser una gran nit després d’aquella excursió que ens va permetre conèixer la zona de la Riba.
El campament de la Riba té una piscina molt i molt xula… però com sempre, als campaments, no podem estar sense anar al riu i banyar-nos-hi! Què bé!!

Va ser un any en el que vam comptar amb dues activitats extraordinàries: d’una banda vam anar a fer escalada, gràcies al nostre amic i ex-monitor Carles Giné… i de l’altra, vam gaudir d’allò més amb un matí de Paint ball!!! Quina passada! Tots i totes “equipats” amb les “armes” de pintura guerrejant i disparant-nos els uns amb els altres! Encara ho recordem!

Va ser l’any que vam acomiadar dels Campaments a un grup súper nombrós de participants… però no només recordarem per aquest fet la darrera nit. Per primera vegada al Grup d’Esplai Apassomi, els forestals de la Generalitat de Catalunya van desallotjar el nostre campament per risc d’incendi!! La població de la Riba va acollir-nos d’allò més bé… i va ser a la sala d’actes d’aquesta població que vam viure una nit emocionant i molt i molt especial amb els i les joves dels nostres campaments d’estiu 2012!!

Tot i que no ens vam cansar de repetir allò de “He perdut!”… sempre podrem dir que, una vegada més… vam guanyar! Vam guanyar experiències, amistats, vivències,… Hem guanyat!!