Últim dia- L’aviador
14 de juliol de 2013
Compte endarrera per les colònies d’Estiu 2014!!
2 de juliol de 2014

Campaments d’Estiu 2013

La Vall Fosca amaga un petit tresor… el trobareu resseguint el riu del Flamisell! Allà hi ha el terreny d’acampada al que dona nom aquest riu! Al costat de la Pobleta de Bellvei hi ha aquest terreny, què per la seva antiguitat, té molta història i que ha acollit moltes tandes de campaments!

Durant 10 dies, vam convertir aquest terreny tot descobrint la cultura oriental! La conquesta de la Terra Promesa va ser l’excusa que va fer que els diferents grups del Campament competíssim per anar aconseguint conquerir les diferents comarques de la nostra terra.

Van ser deu dies ben especials i en els que, com sempre, vam menjar d’allò més be gràcies als nostres cuiners: l’Albert i Gerard, que com sempre, es van esmerçar d’allò més en la cuina!

Van ser deu dies d’activitats, aventures, sortides, banys al riu, excursions… i també deu dies de serveis, tasques, tendes de campanya…

Després d’una bona excursió, iniciada amb el telefèric de l’Estany Gento, vam disfrutra d’una activitat extraordinària súper refrescant: l’embassament de Sant Ponç va permetre’ns disfrutar del Bus-Bob i del Caiac. Quina passada!!!

Aquell 2013 va ser l’any que vam acomiadar al Genís i a l’Alba! Dos participants que, malgrat s’incorporessin a l’Apassomi en anys diferents, han sabut trobar l’essència de l’esplai: la bona amistat que queda per sempre!

Uns grans campaments compartits amb una gran gent! …i és que mai podrem transmetre en aquests escrit, tot el que vam viure, veure i gaudir!