Dia 8- La dona de negocis
13 de juliol de 2013
Campaments d’Estiu 2013
8 d'agost de 2013

Últim dia- L’aviador

 Molt bon últim dia seguidors del blog!

Avui és un dia trist, en que tots marxem força moixos i amb poques ganes de deixar aquesta part de l’estiu per acabada. Però tot s’ha de dir ahir vam tenir una despedida de les colònies com cal.
Després d’esmorzar i aixecar la bandera, va aparèixer l’aviador, un company del Petit Príncep, amb el qual havia vingut a parar aquí a la Terra. Aquest ens va demanar ajuda per a construir un  avió. Així doncs, l’activitat de matí va basar-se en la construcció d’un avió per a cadascun dels grups. Amb unes quantes caixes, cartolines i pintura vam fabricar unes avions molt elaborades, les quals podreu veure avui aquí a la casa.
Al acabar això varem dinar, i després d’una horeta d’hora lliure i una més de piscina, en la que ens ho vam passar d’allò més bé, vam començar l’activitat de tarda.
Com a tot comiat, s’ha de fer una festa, i nosaltres no volíem ser menys. Així que vam preparar per la nit uns quants balls, els quals els vam estar assajant durant tota la tarda, alternant-ho amb l’hora de dutxes per estar ben guapos quan ens vegin els pares.
Com cada dia vam fer les assemblees de grup, però aquest cop era diferent, eren les últimes.  I després de sopar la última assemblea de la colònia abans de passar a fer el últim gran  banquet.
Quin goig feia la taula, ahir al pati, tan ben parada i decorada. Quina bona cara feien tots aquells plats, i que bo que estava el menjar!!
Quan ja estàvem ben tips vam apartar totes les taules i vam  acabar de perfil els detalls de les nostres coreografies. I de grup en grup vam ballar la cançó que teníem preparada, fins i tot els monitors i el Petit Príncep i l’aviador . Aquests dos últims després d’agrair-nos els nostres esforços van agafar un avió dels que havíem fet i van marxar rere una cortina de fum.
Però la festa no va acabar aquí després d’una estona ballant els monitors van ensenyar un vídeo que teníem preparats pels nens de sisè de les colònies que l’any que vinent no podran repetir. Ells també van donar les gràcies als monitors i a les colònies. I després de la última reflexió  i l’últim bona nit bons germans vam anar a dormir per posar gairebé punt i final a les colònies 2013.

Permeteu-nos, pares  i mares, agrair-vos la confiança que ens feu cada any… la confiança de deixar-nos, durant deu dies, el tresor més gran que teniu!
Gaudiu molt i molt dels vostres fills… Gaudiu molt i molt del que queda d’estiu…  Val la pena! 
 Fins aviat!!

P.D.: Us recordem que aquesta tarda us esperem a la Casa de Colònies a les 16,00h de la tarda. Aquí podreu consultar la situació de la casa (Coordenades:  41° 51′ 36″ N , 2° 57′ 39″ E )
Hem instal·lat uns globus a l’entrada del cami… esperem que us siguin útils!