Dia 7- El Fanaler
12 de juliol de 2013
Últim dia- L’aviador
14 de juliol de 2013

Dia 8- La dona de negocis


Molt bon dia, pares i mares!

El final s’acosta, cada cop queda menys… Els dies de colònies s’estan acabant, perquè com ja se sap tot el bo s’acaba un dia o altre, però només s’acaba durant un temps, l’esplai, o el grup de joves torna a començar al el curs següent!
Ahir els nens van repartir felicitat a tots els altres, i sobretot van poder refutar la famosa frase de que els diners no fan la felicitat. Però comencem des del principi.
Quan estàvem aixecant la bandera ens va aparèixer la dona de negocis, la qual va intentar vendre’ns uns objectes per uns preus extremadament alts, el més barat valia 5.000 estrelles. Vam decidir no comprar-li res, i el que vam fer va ser fabricar nosaltres mateixos els objectes que ella ens havia ensenyat. Així a l’activitat de matí uns van fer polseres, altres llibretes, uns altres marcs de fotos, també es va fer ambientadors i fins i tot clauers i punts de llibre.
Després de dinar, ahir vam poder fer hora lliure i per fi piscina, en la qual tots els nens ho van passar d’allò més bé fent castells de dos i fins i tot de tres.
Quan vam acabar això vam començar l’activitat de tarda, vam fer un… Mercat! Però no un mercat habitual en el que pagues amb diners sinó que ho vam fer d’una altra manera. Cada nen tenia una targeta per cada grup i podia comprar una cosa a cadascun d’aquests. Però en aquestes estrelles hi havia diferents accions força carinyoses com petons, abraçades, piropos o també acudits.  
Quan tots ja havíem comprat a les paradetes dels nostres companys, vam passar a fer una tómbola on cada nen i monitor tenia un número i es sortejaven diferents objectes.
Després de fer l’assamblea de grup, de sopar i de fer la trobada de la colònia, vam rebre una carta de la dona de negocis, la qual deia que després de veure quins mètodes havíem utilitzat per comprar durant el mercat no necessitava les estrelles, i ens les va regalar. Aquestes estrelles les vam tenir que aconseguir mitjançant una gimcana.
Després d’aquesta activitat de nit, vam fer una de les ultimes reflexions de les colònies i cap a dormir.
Una forta abraçada pares i mares!