No et perdis el Camphivern 2022!

Nou curs 2022-23 de l’Esplai Apassomi
20 de setembre de 2022
Parc de Nadal i Gran Cagada del Tió 2022
1 de desembre de 2022

No et perdis el Camphivern 2022!

S’acosta el Nadal, i aquest any el caga tió no ha pogut esperar a donar-nos un regal molt i molt especial. I es que després d’haver de cancel·lar l’edició de l’any passat, us portem de nou el Camphivern! I enguany ja no hi ha qui ho pari. No saps què és el Camphivern? T’ho expliquem.

Anirem a la muntanya, en una casa de colònies on passarem 3 dies i 2 nits de desembre, per a fer pinya amb els amics i amigues de sempre i per a conèixer-ne de nous. Tot i això, acompanyats d’uns monitors fantàstics que ja fa dies que treballen per a fer unes activitats fantàstiques… T’apuntes a viure un Nadal inoblidable?

Recordeu carregar la motxilla de roba d’abric, i no us descuideu de posar-hi una mica de màgia nadalenca. Els torrons, però els podeu deixar a casa, no sigui que quedin esclafats.

Informació

Dates: del 27 al 29 de desembre
Participants: de 2n d’ESO a 1r de batxillerat, formin o no part de Grup de Joves.
Lloc: Casa de colònies Montsant (Vilaller)
Preu: 85€ participants de Grup de Joves i 95€ general, el pagament íntegre de l’import es farà en el moment de la inscripció.

Inscripcions

El formulari d’inscripció s’habilitarà de manera automàtica el dia 14.

Notes i aclariments

  • En totes les activitats que l’esplai realitza, les places són LIMITADES i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’admissió en totes les activitats.
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades.
  • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 15 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas de malaltia.
  • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, i per això si hi ha cap dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org.