Parc de Nadal i Gran Cagada del Tió 2022

No et perdis el Camphivern 2022!
10 de novembre de 2022
Casals de Setmana Santa 2023
26 de febrer de 2023

Parc de Nadal i Gran Cagada del Tió 2022

Enguany celebrem la tornada del Parc de Nadal de les Borges, i que des de fa anys organitza l’Apassomi, en el seu format habitual prepandèmia! Llaminadures, jocs, inflables i diversió sense mesura us espera a les tardes entre els dies 27 de desembre i 4 de gener. A més, tampoc ens oblidem del molt estimat Caga Tió, que com any rere any, té moltes ganes de veure a tots els infants del poble a la Plaça Independència.

Parc de Nadal

Cartell Parc de Nadal les Borges Blanques

Inflables, zona d’oci, slot, tallers, pista americana, jocs retro… Són algunes de les activitats habituals del Parc de Nadal, que any rere any tornen, es reinventen; i fins i tot se n’incorporen altres de noves per a fer que l’experiència sigui fantàstica per a tots els infants que volen gaudir del Nadal amb els seus amics i amigues. Després de dos anys en els quals no hem pogut xalar amb totes aquestes coses bones, tornem amb la força d’un buldòzer per a tornar a celebrar un Nadal com cal; no cal dir-ho, acompanyats dels millors monitors de ponent, com a mínim.

L’entrada tindrà un preu popular general de 3€, que pels participants en les activitats del curs d’esplai, matins, tardes i after 2022/23, tindrà un preu de 2,5€. Addicionalment, es podrà aconseguir un abonament, nominal, per a tots els dies que tindrà un preu de 18€ i 15€ respectivament.

  • 📍 Lloc: Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques
  • 🗓️ Dies: 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener
  • 🕓 Horaris: de 16:30 a 20:30
  • 🎟️ Abonaments: En el següent 🌐 enll podreu comprar en línia els abonaments del Parc de Nadal

Gran Cagada del Tió

Després d’un any de viure al bosc entre nans, fades, rovellons i el Bosnerau, el nostre Caga Tió de referència ja té ganes de tornar a la civilització i donar als infants una part de l’alegria que durant l’any els petits de la casa regalen a les seves famílies i al món. S’hagin portat bé o no, els esperarà a la Plaça Independència de les Borges perquè, amb amor, li estovin el llom i fer-los un petit obsequi si li canten amb entusiasme.

Aquesta activitat, com és habitual, és gratuïta i oberta a totes les xiquetes i xiquets del municipi i la contrada.

  • 📍 Lloc: Plaça Independència
  • 🗓️ Dia: 24 de desembre
  • 🕓 Horari: A les 17 hores puntual començarà a rebre als infants