Parc de Nadal i Gran Cagada del Tió 2022
1 de desembre de 2022
Estiu Apassomi 2023: Minicasals, Colònies i Campaments
9 de març de 2023

Casals de Setmana Santa 2023

Casals setmana santa 2023

La Setmana Santa arriba, un any més, i amb ella les ganes que tornin els casals de pasqua de l’Esplai! Si voleu que els més petits de la casa gaudeixin d’uns dies de jocs i amics amb un equip de monitors fantàstic, esteu invitats; formeu part o no de les activitats de curs del Grup d’Esplai Apassomi.

Els casals de setmana santa 2023 seran del 3 al 6 d’abril, en horari de 9h a 13h, i es faran com en edicions anteriors, al pati del Col·legi Joan XXIII de Les Borges Blanques. Com ja és costum, les inscripcions es faran de manera telemàtica des del dia 20 al 26 de març.

Apunteu-vos les dates al calendari, i no us oblideu de formalitzar la inscripció! Recordeu que les places son limitades! Trobaràs l’enllaç per fer-ho i tota la informació de l’activitat aquí sota.

Pots clicar en la imatge del cartell per engrandir-lo.

Informació

Qui pot participar: tots els infants de P3 a 4t de primària
On es farà: CEIP Joan XXIII de Les Borges Blanques.
Horari: Els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril de 9h a 13h.
Preu: 30€ pels 4 dies.
Dies d’inscripcions (en línia): del 20 al 26 de març (inclosos).

Inscripcions


L’enllaç s’activarà durant els dies d’inscripció*.

*El dia 20 queda reservat pels infants que participen de l’actual curs d’Esplai. Les famílies rebreu per correu electrònic l’enllaç. En cas d’incidència contactar amb info@apassomi.org.

Notes i aclaracions

  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’amissió en totes les activitats.
  • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 15 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas acreditable de malaltia.
  • Les places en totes les activitats són limitades i seran assignades en rigorós ordre d’inscripció.
  • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, en cas de que hi hagués alguna dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org