Capítol cinquè – Epopeia a Vallfogona de Riucorb, Mini Colònies d’Estiu

Capítol quart – En toca buscar a fons, Mini Colònies d’Estiu
4 d'agost de 2023
Capítol final – Trobem la música!, Mini Colònies d’Estiu
7 d'agost de 2023

Capítol cinquè – Epopeia a Vallfogona de Riucorb, Mini Colònies d’Estiu

Vet aquí que en un poblet poblàs on tothom tenia nas i on uns barrufets havien perdut la música que més els hi agradava i on uns infants increïbles, simpàtics, eixerits, riallers i qui sap quantes coses més, s’han posat a la seva disposició per ajudar-los en tot el que faci falta.

Després d’un matí de preparatius d’allò més intensos els infants s’han desplaçat a la casa de Colònies Rector de Vallfogona, on malgrat que en un primer moment semblava que no hi havia cap Barrufet, ben aviat varen aparèixer amagats sota unes fulles del pati, dintre una gerra al menjador o sota un llit i amb ells, unes estranyes peces de puzle.

Amb aquestes també ens ha arribat la promesa que si aquests infants tan espavilats saben trobar-ne totes les parts i ajuntar-les de la forma que n’és procedent podrem ja de totes totes resoldre que ha passat.

Quan la llum ha minvat i el fred ha aparegut, els infants han parat taula i s’ha disposat a menjar-se tot allò que aparegués al seu davant, tot el dia corrent amunt i avall consumeix un munt d’energia. Finalment, quan la lluna ha guanyat la batalla al sol, la son ha caigut com una pesada llosa damunt de tots els infants, malgrat algun plor en recordar la família amb la qual no podem compartir aquest màgic moment, aquests fantàstics herois convertits en ajudants de Barrufet han caigut rendits en tocar el coixí, malgrat donar tombs amb quantes peces els deuen faltar per desentrellat el gran enigma que els ha portat fins aquí.

Eus aquí les imatges dels intrèpids participants de Mini Casals d’Estiu.