Estiu Apassomi 2021: tornem de colònies i campaments!

Casals de Setmana Santa 2021
1 de març de 2021
Preparatius per a les Colònies 2021
5 de juliol de 2021

Estiu Apassomi 2021: tornem de colònies i campaments!

Colònies d'Estiu
Colònies d'Estiu 2021 Esplai Apassomi
Cartell Estiu Apassomi 2021 (clica per engrandir)

Sabem que ho trobeu a faltar, nosaltres també! Els dies infinits amb desenes d’activitats diferents, l’aire lliure, el sol, els amics, córrer fins a caure esgotats, fer tota mena de jocs, riure… Bé, ja parem que no ho volem fer més difícil de lo que ja ha estat. Lo que sí que us volem proposar és una cosa molt millor… Tornem a anar de colònies i campaments?

Doncs si, ja és el moment, i és que ens en morim de ganes! Volem tornar a veure-us, volem tornar a viure deu dies màgics d’aventures i aprenentatge. Portem no un, sinó dos anys preparant aquestes colònies i campaments, i per tant hem de fer, amb la teva col·laboració, que enguany valguin per dos.

Recordeu que seguint la tònica del curs, per agilitat i seguint les mesures preventives i de seguretat pertinents, les inscripcions es faran en línia i mitjançant els formularis que trobareu en aquesta mateixa pàgina, dels dies 22 al 28 de març, ambdós inclosos i estant el primer d’ells reservat als participants del curs d’esplai. Tingueu en compte també que les places són limitades i volen! Seran assignades seguint així el criteri d’ordre d’inscripció.

I pels que pregunteu per Minicolònies, encara no us podem dir res concret, però en unes dates aproximades del 26 de juliol al 01 d’agost estem preparant quelcom per als més petits de l’esplai. Estigueu atents! Tan aviat sapiguem alguna cosa us ho farem saber.

Documentació de Casals i Mini Colònies

Tal com vàrem comentar la setmana passada, us adjuntem tota la informació relativa a la reunió de famílies, en format PDF.

De totes maneres, cal recordar que ens feu arribar, com més aviat millor, la documentació a la bústia de l’esplai (c/ Ave Maria 14), malgrat que una majoria de les famílies ja ho heu fet, demanem màxima celeritat en aquest tràmit. A més, dels documents adjunts, ens heu de fer arribar una fotocòpia de la cartilla de vacunació de l’infant adjunta a la inscripció.

En cas que vulgueu venir a l’esplai per aclarir algun dubte, en persona o a comprar el fulard, les dates són: dimecres 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2021 des de les 17 h fins a les 20 h de la tarda, al mateix local d’activitats.

Qualsevol dubte o pregunta, us demanem que us adreceu preferentment a aquesta adreça electrònica, si no, també disposeu dels nostres telèfons de contacte en el document annexat.

? Declaració de responsable

? Fitxa d’inscripció a els Mini Casals i colònies d’estiu

? Informació de la reunió

Documentació de Colònies

Tal com vàrem comentar a la reunió, us adjuntem tota la informació relativa a la reunió de famílies, en format PDF. Igualment recordar que en cas que vulgueu venir a l’esplai a aclarir algun dubte en persona o comprar el fulard les dates són: Dimecres 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 2021 des de les 5 fins a les 8 de la tarda, al local d’activitats (C/ Ave Maria, 14).

Qualsevol dubte o pregunta us demanem que us adreceu de forma preferent al correu de contecta de l’entitat, sino també disposeu dels nostres telèfons de contacte en el document adjunt.

També recordem que ens fa falta que com més aviat millor ens féu arribar la documentació a la bústia de l’esplai (c/ Ave Maria 14), malgrat que una majoria de les famílies ja ho heu fet demanem màxima celeritat en aquest tràmit. A més dels documents adjunts ens heu de fer arribar una fotocòpia de la cartilla de vacunació de l’infant adjunta a la inscripció.

? Autorització administració de medicaments

? Declaració de responsable

? Fitxa d’inscripció a les colònies d’estiu

? Informació de la reunió

Documentació de Campaments

Tal com vàrem comentar a la reunió, us adjuntem tota la informació relativa a la reunió de famílies, en format PDF.

Igualment recordar que en cas que vulgueu venir a l’esplai a aclarir algun dubte en persona o comprar el fulard les dates són els dies 21, 22 i 23 de juliol de 5 a 7.30 de la tarda, al local d’activitats (C/ Ave Maria, 14). Qualsevol dubte o pregunta us demanem que us adreceu de forma preferent a aquest correu, si no també disposeu dels nostres telèfons de contacte en el document adjunt.

També recordem que ens fa falta que com més aviat millor ens féu arribar la documentació a la bústia de l’esplai (c/ Ave Maria 14), malgrat que una majoria de les famílies ja ho heu fet demanem màxima celeritat en aquest tràmit. Finalment i a més dels documents adjunts ens heu de fer arribar una fotocòpia de la cartilla de vacunació de l’infant adjunta a la inscripció.

? Declaració de responsable

? Fitxa d’inscripció a les colònies d’estiu

? Informació de la reunió

Mini Colònies d’Estiu i Casals

Cartell Casal Estiu Apassomi 2021

Sabíem que ho esperàveu amb moltes ganes i il·lusió i aquí ho teniu! Ja que els més menuts són un eix clau per l’Esplai i no podien quedar-se aquest estiu en l’oblit. Us presentem l’oportunitat de gaudir d’una activitat nova i exclusiva, l’edició col·leccionista de l’estiu, on gaudiran de diverses activitats en uns Casals durant tota una setmana i a més a més tindran l’oportunitat de fer un primer tast de casa de colònies (Cal Gort, La Pobla De Cérvoles) durant dues nits (del 30 de juliol a la tarda a l’1 d’agost).

Respectant les mesures de seguretat per la situació en la qual ens trobem malauradament, les inscripcions es duran a terme de manera virtual del 26 d’abril al dia 2 de maig.

Tenen l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència única els infants de p3 a 2n de primària. L’activitat és dura a terme la setmana del 26 de juliol fins a l’1 d’agost.

 • Dates: del 26 de juliol al 1 d’agost.
 • Participants: de P3 fins a 2n de primària
 • Lloc dels casals: Col·legi Mare de Déu de Montserrat (Les Borges Blanques)
 • Lloc de les colònies: Casa de Colònies Cal Gort (La Pobla De Cérvoles) ? Veure la ubicació.
 • Preu: 80€ general

Colònies d’estiu

Les Colònies de l’Esplai es presenten, un any més, amb un format de deu dies. Anirem a la casa de colònies “Mas Gorgoll” localitzada a la població de Palamós, un indret de sol i platja on podrem gaudir uns dies increïbles i plens d’aventures en un entorn diferent del que estem acostumats.

 • Dates: del 09 al 18 de juliol
 • Participants: de 2n de primària a 1r d’ESO
 • Lloc: Casa de Colonies Mas Gorgoll (Palamós) ? Veure la ubicació.
 • Preu: 360€ general i 350€ socis
 • Import en el moment de la inscripció: 180€ socis i 190€ general

Campaments d’Estiu

Els més grans de l’esplai aniran al terreny d’acampada Riugreixer (Bagà) al Berguedà, on viuran de primera mà l’esplai en la seva forma més autentica. Agafa calçat còmode, omple’t la motxilla d’il·lusió i endinsa’t en aquesta en aquest aventura.

 • Dates: del 30 de juliol al 8 d’agost
 • Participants: de 2n d’ESO a 1r de Batxillerat
 • Lloc: Terreny d’acampada Riugreixer (Bagà) ?Veure la ubicació
 • Preu: 280€ general i 260€ socis
 • Import en el moment de la inscripció: 120€ socis i 140€ general

Inscripcions:

Les Inscripcions es faran entre els dies 22 al 28 de març, ambdós inclosos, estant el primer d’ells reservat als infants inscrits durant el curs 2020/21.

Es realitzaran de manera telemàtica mitjançant el formulari que posarem a disposició.

En el moment de la inscripció es pagarà la meitat de l’import en efectiu.

El 2n pagament de les colònies s’efectuarà de la següent manera:

Per transferència bancària del 1 al 27 de maig. Cal especificar al concepte: ”Nom cognoms i activitat”.
Exemple: Maria Garcia Macià – Colònies

La transferència s’ha de realitzar al següent numero de compte:
ES18 0182 1367 7402 0174 6180

Notes i aclaracions:

 • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’amissió en totes les activitats.
 • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades en funció del nombre d’inscrits.
 • En el moment de fer la inscripció, al local d’activitats i en les dates indicades, es lliuraran els impresos.
 • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 30 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas de malaltia.
 • Les places en totes les activitats són limitades i seran assignades en rigorós ordre d’inscripció.
 • * Durant el dia 9 només es podran apuntar els infants que durant el curs 2020/21 estiguin inscrits en qualsevol de les activitats de dissabte: Matins, Tardes, After i Grup de Joves.
 • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, per lo que si hi ha cap dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org.