Preparatius per a les Colònies 2021

Colònies d'Estiu
Estiu Apassomi 2021: tornem de colònies i campaments!
14 de març de 2021
Ampolla n.I: Desembarquem
10 de juliol de 2021

Preparatius per a les Colònies 2021

Estem molt emocionats de poder tornar a anar de colònies en menys d’una setmana, sí, això que pensàvem que no arribaria mai ja està aquí i ens plau escriure que ens veiem aques divendres dia 9! Les 31 Colònies de l’Esplai Apassomi han vingut a rescatar-nos d’un estiu ple d’avorriment per a portar-nos una experiència irrepetible envoltats d’amics, natura, els monitors més salats i els jocs més divertits. Quina canya, eh? Per si no es nota nosaltres també en teníem moltes ganes.

Heu vist ja el vídeo que ens vam trobar en una memòria USB dins una ampolla que baixava pel Segarra Garrigues?

Com de costum, i més tenint en compte que enguany la situació és un xic més complicada, us deixem amb un seguit d’indicacions que us demanem que seguiu al peu de la lletra per tal de poder marxar de la manera més ordenada i segura possible.

Arribada al bus

• 1r d’ESO a les 11.20 h
• 6 de primària a les 11.35 h
• 4t i 5 de primària 11.50 h
• 2n i 3r de primària a 12.00 h

Recordeu que tornem el dia 18 a les sis de la tarda també a la plaça Europa de les Borges Blanques.

Un cop arribem, què fem?

A mesura que les famílies aneu arribant, us heu d’adreçar als monitors que passen llista per tal de tenir constància de l’arribada i que feu entrega la targeta sanitària als responsables que la recolliran. Per tal de deixar el més lliure possible la zona de pujada als busos us demanem que si voleu acomiadar els vostres infants, us espereu a la zona de terra de la Plaça Europa.

En segon terme també tindrem unes persones destinades a recollir els medicaments i les autoritzacions d’administració dels mateixos (teniu una còpia d’aquest document adjunt a la fitxa d’inscripció i al present correu). Us demanem que ens entregueu a nosaltres els mateixos i que sobretot no estiguin a les motxilles dels infants.

En tercer terme us demanem que porteu una motxilla petita a part en la qual portaran el dinar i el berenar del primer dia, una petita cantimplora amb aigua i una gorra pel sol.

Finalment recordeu que es important que l’infant porti la mascareta posada i recanvis suficients per tots els dies que durarà l’activitat.

Com seguim el que passa a la colònia?

Us recomanem que si voleu assabentar-vos del nostre dia a dia, veure lo bé que ens ho passem, i de passada veure algunes fotos on buscar el vostre infant aneu connectant-vos diàriament al nostre blog: El blog de les Colònies d’Estiu

Si voleu encara més inmediatesa, anirem pujant amb certa asiduitat algunes fotos i vídeos en forma de stories, reels, o imatges a les nostres xarxes habituals: