Preparatius per a les Colònies 2021
5 de juliol de 2021
Ampolla n.II: L’escola pirata
11 de juliol de 2021

Ampolla n.I: Desembarquem

Bones famílies, disculpeu el retard d’aquest primer missatge, però ja sabem que el començament de colònies sempre ens porta a tots una mica de cap, i que la comunicació mitjançant ampolles tampoc és la més fiable; com molts ja sabeu, durant les colònies (esperem que cada matí) anirem actualitzant aquest blog amb informació i fotografies de l’aventura pels set mars dels infants de l’Apassomi. Salpem!

Ampolla n.I: Desembarquem

Després de lo que es podria definir com una curiosa aventura marítima sobre rodes, hem desembarcat a Nasau, una paradisíaca illa al mig del Carib sense grans dificultats ni perills. El primer pas ha estat fer un reconeixement de l’illa i aprovisionar-nos, no fos pas que passem gana, i establir-nos en aquestes boniques estances que ens han rebut amb els braços oberts.

Seguidament els diferents grups s’han reunit per tal d’acordar entre tots el “codi del mariner” que compren les diferents normes que regiran el funcionament de tot plegat, tot coneixent les cares noves i recordant les velles. Hem jugat i hem fet pinya amb les persones que compartirem aquests pròxims nou dies.

Com no podia ser d’altra manera, l’esperit tropical s’ha apoderat de nosaltres en arribar un peculiar però animat músic local, anomenat Paco Samba, per tal d’ensenyar-nos les fantàstiques cançons que ens acompanyaran durant aquests pròxims dies tot donant-nos la benvinguda i posant una mica de festa en aquesta primera nit al paradís. Quasi semblava que tot anava millor de l’habitual…

I com no podia ser de cap altra manera, l’avinentesa ha durat poc, i lo que semblava que anava a ser deu dies de platja, còctels de sucs de fruita i animals exòtics, s’ha vist alterat per l’arribada de quatre exaltats capitans pirata. Quina colla… Entre l’olor de barril d’anxoves, els bruscs moviments d’espasa que quasi ens treuen un ull i una obsessió insana per l’or i els tresors ens han deixat a tots ben bocabadats.

Bé, diuen que s’ha d’agafar les onades tal com venen, i tot i que encara no sabem molt bé què volen de nosaltres sembla que ens han reclutat per a les seves tripulacions encomanant-nos la febre de riqueses, fama i poder… Veure’m com se segueix desenvolupant tot plegat, tot i que tot apunta que ens espera una gran aventura!