Ampolla n.I: Desembarquem
10 de juliol de 2021
Ampolla n.III: els objectes perduts
12 de juliol de 2021

Ampolla n.II: L’escola pirata

Sembla que tot marxa adequadament i als despatxos de l’esplai ens ha arribat una nova ampolla explicant-nos el dia d’ahir. Comença el segon dia, primer dia complet i als infants de l’Apassomi els espera una jornada plena d’aventures, acompanyeu-nos en aquesta aventura!

Ampolla n.II: L’escola pirata

Lleven les veles del primer dia les nostres, encara atònites, tripulacions submergides en una carrera piratística que els ha deixat la nit una mica trastocada. Després d’algun mínim intent d’amotinament en nocturnitat i premeditació hem iniciat la primera jornada a l’espera de què ens oferiria la paradisíaca illa de Nasau.

Ens hem rentat la cara, hem esmorzat i els pirates han après la importància de fer serveis per a mantenir el bon estat de la colònia, un cop tot està al seu lloc ja podem començar a navegar els mars. I caram quina sorpresa! Ha arribat un nou pirata, ben estrany, anava amb camisa, maleta, ordinador i parlava en un llenguatge tecnològic que no acabàvem d’entendre massa bé, es feia dir Big Hacker.

Es tracta, segons ens ha explicat, d’un pirata informàtic que s’ha passat al món de la inversió en criptodivises i hòldings diversos acabant com a director de l’acadèmia sense saber massa bé com; tot i això ens ha preparat un bon munt de proves per a practicar les nostres habilitats de navegació, pillatge i camaraderia.

Un cop hem pogut demostrar i practicar les nostres habilitats hem fet una merescuda parada per a dinar, banyar-nos a la piscina i descansar una mica… Ningú ens havia dit que ser pirata seria tan exigent! Arribada ja la tarda ha tornat el Big Hacker, dient-nos que està satisfet de la nostra demostració d’habilitats i que el segon pas per a ser pirata és creure-s’ho. Fent-li cas ens hem posat a decorar la casa de tota mena d’artefactes marítims, banderes i vaixells perquè tot plegat fes patxoca.

Ja arribada la nit ha tornat per a felicitar i introduir-nos al món de la generació de riquesa utilitzant termes econòmics que creiem que ni ell mateix entén… Ens hem posat a fer diverses proves per tal de generar una cobdiciada criptodivisa anomenada el Boatcoin. La cosa ja ens començava a semblar massa sospitosa quan, un cop acabada l’activitat, han arribat esverats els caps de tripulació per avisar-nos que el Big Hacker ens ha estafat i robat totes les criptodivises que havíem generat. Un ja no es pot fiar ni dels pirates!

Segur que avui haurem après moltes coses, tot i que meditar una mica amb el coixí ens ajudarà a reflexionar sobre tot plegat i a no creure als venedors de fum… Bona nit i fins demà, primer dia superat!