Ampolla n.II: L’escola pirata
11 de juliol de 2021
Ampolla n.IV: El rei dels pirates
13 de juliol de 2021

Ampolla n.III: els objectes perduts

Tercer dia de les colònies ja! A poc a poc ens anem posant tots a lloc i comencem a tenir les dinàmiques i funcionament general en ment. Havent descobert la importància de dormir i d’estar cohesionats hem afrontat un plàcid diumenge carregat de jocs i aventures; així com algun o altre contratemps. Som-hi!

Ampolla n.III: els objectes perduts

Ens hem despertat d’una recuperadora nit no sense algunes resiliències a desenganxar-nos dels llençols i enfrontar-nos a les nostres obligacions piratesques, i és que si després del contratemps de la nit anterior no n’hi havia prou, la nit només ens ha portat que més desgràcies! Sembla que un temporal se’ns ha endut queviures, eines i tresors. Òbviament de les nostres preuades i etèries criptomonedes Boatcoin ja no n’hem sabut res més…

No guanyem per disgustos! Tot i això hem aprofitat l’ocasió per a fer una mica de reflexió sobre la importància de tot lo que tenim i que ens envolta, i hem dedicat el matí a reflexionar respecte una, tot i que molt utilitzada, important pregunta. Què ens emportaríem a una illa deserta? Amb aquesta incògnita hem desenvolupat l’activitat del matí, que ha servit per adonar-nos de tot allò que tenim al nostre voltant, i que moltes vegades donem per fet sense pensar en la seva importància.

Hem anat a dinar, hem descansat una mica i després ens hem remullat una mica a la piscina. Havíem de guanyar forces i ànims per recuperar tot aquest material que ens ha volat durant la nit! Un bon seguit de proves ens esperaven, i tot i que una mica passats per aigua, les hem superat tot refrescant-nos. També hem descobert un element nou! Un tros de mapa que ens guia cap a un lloc indeterminat que demà explorarem…

Arribada la nit, tota la colònia s’ha reunit per valorar com ha anat el dia i les diferents tripulacions han parlat sobre com estava anat tot plegat i presumir de l’or que gràcies al seu bon comportament i diligència han anat acumulant durant el dia per alegria dels capitans pirata, que tot i una petita trifulga s’han mostrat satisfets amb les tripulacions i ens han animat a seguir pel bon camí.

Seguim remant conjuntament a l’espera de quines aventures ens depararà el dia de demà! I tot i les petites desgràcies sembla que tot va com es podria esperar, algunes veus, però, ja comenten sobre unes estranyes criatures mil·lenàries que ronden l’illa a les nits… Us mantindrem informats!