Ampolla n.III: els objectes perduts
12 de juliol de 2021
Ampolla n.V: El mercader
14 de juliol de 2021

Ampolla n.IV: El rei dels pirates

El quart dia dels tripulants de l’Apassomi comença envoltat d’una barreja entre misteri, son i intriga sobre els que ens espera… A poc a poc els nostres pirates van desgranant els trossets d’aquesta història que sembla que gairebé arribats a mitges colònies encara ens pot seguir sorprenent, si vols remar amb nosaltres, no et perdis els progressos d’avui!

Ampolla n.IV: El rei dels pirates

Passada la tercera nit, els nostres grumets estan més endinsats que mai en el si de la qüestió, i igualment frustrats que els capitans pirates es deixen portar pel rumor de l’albirament del rei dels pirates en la propera illa Tortuga, llegendària pels seus tresors i relíquies que ha guardat des de fa mil·lennis, tot i això hi havia una dificultat amb la qual no comptàvem…

Quina opera bufa, sembla que no hi ha cap habitant en aquesta illa que tinga dos dits de front… Pirates grillats que semblen vinguts d’altres segles, joglars que no saben rimar i volen que els escrivim cançons, constructors de vaixells sense eines ni esperit i un llarg etcètera d’extravagants personalitats amb qui entendre’ns per acabar extraient un mínim d’informació; que ja sabem que aquí el més ximple fa rellotges.

Després d’aguantar les absurditats d’aquesta colla de lluços hem detectat un indici de codi en les seves comunicacions! Qui diria que després de tant caos podríem treure l’aigua clara d’alguna cosa? De manera conjunta, hem pogut aconseguir un número de telèfon que esperàvem ens pogués treure de tanta confusió i aconseguir, per fi, que algú que no estigues (tant) boig ens digués quin és l’origen del rebombori a l’illa, i perquè no, demanar-li una mica d’or, o com a mínim d’on treure’l, que això de robar no ens agrada gaire.

Ens hem reunit tots per tal de realitzar la trucada amb un dispositiu especial que fa possible la comunicació entre els diferents indrets del mar i cada cop estàvem una mica més prop de saber qui s’amagava darrere el número de telèfon, allò que portàvem anhelant tot el matí, que posaria ordre a la disbauxa en la qual hem estat submergits… *Soroll de marcatge* Piiiip, piiiip, piiiip. “Servei d’atenció al client d’acadèmies Big Hacker, marqui el número 1 en cas de…”

Bé, després del que ens pensàvem que seria una nova frustració dels nostres plans de riqueses i or i havent trampejat hàbilment el terrible robot assistent de la línia telefònica hem aconseguit que ens passessin amb el rei dels pirates! Sembla que està fortificat a l’illa tortuga, a la que ens ha donat indicacions i permís per apropar-nos-hi. Ens preparem per anar d’expedició!

Ben carregats de provisions, aigua i dèria de riquesa hem iniciat una expedició per boscos, platges i mars que ens ha portat a conèixer en Joy Boy! Un estrany senyor que tot i la immensa llegenda que l’acompanya sembla més preocupat per omplir la seva panxa amb delícies de l’Orient Mitjà, que per aconseguir o donar-nos una mica d’or. També sembla que li ha tocat una mica massa el sol, perquè després de prometre’ns que ens donaria un altre tros de mapa per ajudar a completar el que ja teníem, se l’ha descuidat al vaixell… Sort que a la nit ha vingut en Paco Fiestas a animar aquest trist panorama, serà que estan tots amb mareig crònic de tanta mar?