… i fins aquí!! Conte contat… ja s’ha acabat!!!

Estem de Festa Majooooor!!!
16 de juliol de 2011
Campaments d’Estiu 2011
9 d'agost de 2011

… i fins aquí!! Conte contat… ja s’ha acabat!!!

Bon i últim dia Pares i Mares!!!
Que tal esteu??? Nerviosos? Emocionats? Amb ganes?
Segur que sí!!! Com no pot ser d’altra manera, avui arribarà el moment que tan heu desitjat i enyorat… L’ABRAÇADA AMB EL VOSTRE FILL O FILLA!!!
…i també sabem prou bé que, a partir de l’abraçada, començarà una altra vegada l’enrenou a casa vostra!!! Potser, alguns de vosaltres, pronunciareu allò de… “Tan debò les colònies haguessin durat un mes més!”.
Aquesta, per nosaltres, ha estat l’última nit… no tenim massa paraules per descriure-la! Ha estat  francament emocionant, divertida i especial.
A la tarda vam realitzar la cursa de barques i després… dutxes, trobades de grup per valorar totes les colònies i… A SOPAAAAR!!!
No us penseu que vam sopar com els dies normals… ben al contrari… abans de sopar vam fer parelles (per sorteig) i vam entrar al menjador. Vam ajuntar totes les taules… només n’hi havia una… la vam compartir tots junts!
Per sopar… Pizza!! …i de postres un gelat!!!
Després del Sopar, la gran festa! Ball dels de debò! Molt animat! Amb molta gresca… allà vam poder veure com petits i grans havien fet nous amics!!
També vam fer el Ball del Fanalet… que va ser molt emocionant!!! La lluna plena il·luminava les nostres cares de satisfacció i il·lusió!!! Es notava a l’ambient!!
Entre ball i ball vam fer l’aperitiu amb el que havíem preparat al taller de cuina… Mmmmm! També vam veure taronjades i llimonades i vam menjar aperitius de patates xips!
…i en acabar… el moment més especial… a les 12 en punt de la nit… el CASTELL DE FOCS!!! Ohhhhhh! El cel de Vila Joval va quedar il·luminat de color i foc!! Ohhhh!!!
En acabar, vam fer l’última pregària de la Colònia… vam poder veure la nostra església acabada i els monitors ens van llegir un conte que va emocionar a més d’un.
També vam llegir un text ben bonic per acomiadar als de 6è… doncs aquest any és el seu últim any de colònies!!! … van baixar la bandera per celebrar el seu últim any!
…i amb tot això… i alguna llàgrima d’emoció als ulls, cap a dormir!!!
Avui ens ha calgut estar a “tope”… Hem fet les motxilles i hem endreçat la casa de Colònies per última vegada durant aquests 10 dies!
Esperem que la trobeu ben maca i us agradi molt!
Ara signarem cançoners, donarem unes “bandes” a cada infant i… esperarem a que ens vingueu a recollir!
Permeteu-nos, pares  i mares, agrair-vos la confiança que ens feu cada any… la confiança de deixar-nos, durant deu dies, el tresor més gran que teniu!
Els vostres fills, tots, són fantàstics! Nosaltres hem tingut l’oportunitat de desvetllar-los il·lusions, fer-los creure l’impossible, divertir-los, sorprendre’ls,… donar-los, cada nit, un petó a l’anar dormir i veure’ls dormir serenament, amb la Pau i la innocència que només ells saben transmetre.
Entengueu que per a nosaltres, això, també ha estat enriquidor i molt gratificant! Som voluntaris… però no es pot pas dir que no ens enduguem res d’aquestes colònies! Us podeu imaginar que significa per nosaltres, joves com som, gaudir d’aquestes experiències???!!!
Gaudiu molt i molt dels vostres fills… Gaudiu molt i molt del que queda d’estiu…  Val la pena!
Fins aviat!!!
P.D.: Us recordem que aquesta tarda us esperem a la Casa de Colònies a les 16,00h de la tarda. Els que tingueu navegador GPS, podeu indicar la població de “El Pi de Sant Just” “Carrer Clariana, S/N”.
Hem instal·lat uns globus als diferents cartells i encreuaments… esperem que us siguin útils!