Informació curs 2021-22
29 de setembre de 2021
Activitats de Nadal 2021
19 de desembre de 2021

Informació Camphivern 2021

Estem molt emocionats amb la nova incorporació en el catàleg d’activitats del nostre grup d’Esplai! Ens plau anunciar-vos que els monitors i monitores de l’Apassomi estem arrancant una nova activitat per aquestes Vacances de Nadal per als Joves d’entre 13 i 17 anys (2n d’ESO a 1r Batxillerat).

L’activitat s’anomena Camphivern i es tracta d’anar tres dies i dues nits, del 27 al 29 de desembre, en una casa de colònies a la muntanya, per viure una nova experiència envoltats d’aquells amb qui compartim les ganes i la motivació per passar-ho d’allò més bé envoltats d’espais verds i blancs (com el nostre fulard!). Com és evident, realitzarem jocs, activitats i reptes i de ben segur que no tindrem temps a avorrir-nos! A més a més, ja us avancem que potser ens trobem alguna sorpresa més durant la nostra estada.

Les places per l’activitat són limitades, així que no tardeu a fer la inscripció! Aquesta està oberta a tothom, formi o no part de les activitats de l’Apassomi durant el curs, i hagi realitzat o no la preinscripció a l’activitat. En cas de superar les places previstes, es prioritzarà les persones que hagin fet la preinscripció.

Informació

? Dates: del 27-29 de desembre
? Participants: de 2n d’ESO a 1r de Batx.
? Preu: 95€ general, 85€ participants de Grup de Joves
? On: Casa de colònies Montsant, Vilaller

? Marxarem el dia 27 de desembre amb l’autobús Alsa Lleida-Vilaller a les 10:15h del matí des de l’Estació d’Autobusos de Lleida. (caldrà estar a l’estació a les 9:30h). Arribarem el dia 28 de desembre a l’Estació d’Autobusos de Lleida amb l’autobús Alsa Vilaller-Lleida a les 20:15h del vespre.

IMPORTANT: Caldrà que tots els participants tinguin el passaport Covid.

Inscripció

Per formalitzar la inscripció a l’activitat, cal fer-ho encara que hàgiu fet la preinscripció, s’ha d’omplir el formulari que trobareu a l’enllaç i efectuar el pagament corresponent. Rebreu la fitxa d’inscripció al vostre correu electrònic, la qual caldrà retornar degudament omplerta i signada.

Teniu temps per a fer la inscripció fins al dissabte dia 11 de desembre.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu info@apassomi.org.

Us esperem per gaudir plegats d’aquest Nadal al màxim!!