Informació Camphivern 2021
23 de novembre de 2021
Casals de Setmana Santa 2022
27 de febrer de 2022

Activitats de Nadal 2021

Totes les activitats es faran a l’aire lliure per motius sanitaris.

Cartell Nadal Apassomi 2021

Ja torna a ser Nadal! Torrons, el Caga Tió, reunions amb familiars, amics i coneguts… Malauradament, encara no ens hem desfet de la Covid i cal seguir mantenint algunes precaucions, per la nostra seguretat i per la de tothom. És per això que enguany, encara no ens és possible recuperar el format tradicional de l’Apassomi, i es cancel·la el Parc de Nadal.

Hem esperat fins a últim moment, però no ens ha estat possible mantenir el format per recomanació de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament de les Borges. Tot i això, no hem volgut que ús quedéssiu sense un Nadal Apassomi, així que estigueu atents a les propostes que tenim per a vosaltres.

Estigueu atents, ja que actualitzarem el post quan acabem de concretar una altra activitat pels voltants de Reis.

La gimcana de Reis:

Alerta! Als camells dels reis mags els han robat el torrons! Com ens deixaran regals demà si no poden para menjar una mica i reposar? Quin disgust! Hem d’ajudar a la Iaia Nadal, que havia estat preparant la rebuda dels reis durant tot el desembre aprofitant que per reis venien els nets, a recuperar-los. Farem una gimcana familiar/grups bombolla dinamitzada i animada pels monitors de l’Apassomi.

Us animem a totes i tots a venir, ja que a més estarem col·laborant amb l’ajuntament per a recaptar diners per a la Marató, per lo que hi haurà esmorzar. És important que els grups vinguen fets de casa i compten amb la presència, com a mínim, d’un adult que acompanyi als infants. Cal ser puntuals, ja que l’activitat tindrà un inci i un final. Inscripció lliure i gratuïta.

? Qui? Infants de 6 a 12 anys
? On? Plaça de la Independència
? Horari? de 10h a 13h
? Quan? 5 de gener

Gran cagada del tió:

Com cada any, seguim amb la tradicional Gran Cagada del Tió. Tota la infància de les Borges està convidada a venir a la ja mítica cagada, i a l’igual que l’any passat, demanem que porteu els vostres propis pals per a donar els cops de bastó, i així evitem passar-nos objectes de mà en mà. La participació, com de costum, és lliure i gratuïta.

? Qui? Infants de 0 a 99 anys
? On? Plaça de la Independència
? Horari? a les 17h
? Quan? el dia 24