Activitats de Nadal 2021
19 de desembre de 2021
Estiu Apassomi 2022: Colònies, Campaments i Mini Casals!
7 de març de 2022

Casals de Setmana Santa 2022

Després d’un any més d’activitats, colònies, minis i dissabtes, ens tornem a trobar a les portes de la Setmana Santa! I per no faltar a la costum us volem invitar de nou als casals ja típics per aquestes festes. Formis part o no de les activitats de curs de l’Esplai Apassomi, vine i apunta’t als nostres casals!

Enguany, aquests es faran entre els dies 11 i 14 d’abril. Les inscripcions, al seu torn, es faran en línia entre els dies 21 i 27 de març, conjuntament amb les inscripcions a les activitats d’estiu. Apunteu-vos les dates a l’agenda., us prometem diversió i bona companyia.

Informació

Qui pot participar: tots els infants de 3 (P3) a 12 anys (6è).
On es farà: CEIP Joan XXIII de Les Borges Blanques.
Horari: Els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril de 9h a 13h.
Preu: 20€ pels 4 dies.
Dies d’inscripcions (en línia): del 21 al 27 de març (inclosos).

Inscripcions a: https://gesplai.org/FormularisOnLine/FormulariInscripcio1.aspx?id=902&tk=9332D57D6B

Covid-19

Tot i la nostra plena predisposició per realitzar els casals de Setmana Santa amb normalitat, seguirem en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries competents.

Notes i aclaracions

  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’amissió en totes les activitats.
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades en funció del nombre d’inscrits i de la situació epidemiològica actual,
  • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 15 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas acreditable de malaltia.
  • Les places en totes les activitats són limitades i seran assignades en rigorós ordre d’inscripció.
  • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, en cas de que hi hagués alguna dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org