Estiu Apassomi 2022: Colònies, Campaments i Mini Casals!

Casals de Setmana Santa 2022
27 de febrer de 2022
Haiku 1r: de retrobaments i descobertes
16 de juliol de 2022

Com marca la tradició, comencem a tenir les mans ocupades amb les activitats d’estiu. Amb ganes de dies intensos, mil jocs, anècdotes de caigudes, esgarrinxades i bromes… Totes aquestes coses que s’atresoren ben endins, i que t’acompanyen la resta de l’any per brollar en converses casuals o records fugaços que evoquen una estranya nostàlgia.

Els estius són llargs i relaxats, tot i que algunes dates hi estan ben marcades. Unes dates que any rere any guardem infants i monitores per gaudir-los junts i continuar alimentant les nostres experiències de moments bonics, excursions esgotadores i aprenentatges de tota mena. Si encara no ho heu fet, apunteu-vos en tinta roja els Mini Casals, els Campaments i les Colònies d’Estiu de l’Esplai Apassomi.

Les inscripcions, igual que l’últim any, es faran de manera telemàtica entre els dies 21 i 27 de març, ambdós inclosos, i en les que es respectarà el rigorós ordre d’inscripció, no s’hi val a badar! Igual que en anys anteriors, comptem amb vosaltres, i esperem que aquest torni a ser un estiu inolvidable!

Reunió famílies

Per tal d’aclarir dubtes, presentar les activitats i que ens puguem començar les famílies amb els monitors i monitores que participaran de les activitats, les dates de les reunions de famílies de les diferents activitats són:

 • Mini Casals d’Estiu: 19.00h – Divendres 13 de maig.
 • Colònies d’Estiu: 20.00h – Divendres 13 de maig.
 • Campaments d’Estiu: 21.00h – Divendres 13 de maig.

Aquesta reunió es realitzarà al CENTRE CÍVIC DE LES BORGES BLANQUES
Adreça: Plaça 1 d’octubre, 30. 25400 Les Borges Blanques, Lleida

En aquesta reunió ens podeu fer entrega de tota la documentació que en el moment de la inscripció se us va remetre per correu electrònic.

Mini Casals d’Estiu

Després de les aventures de les Espies de Veritat, ens tornem a trobar amb més ganes que mai amb els Minicasals d’Estiu 2022! Formis part o no de les activitats de l’Esplai Apassomi vine i apunta’t als casals. T’ho perdràs? No deixis que t’ho expliquin.
Una barreja d’activitats per als més petits de casa, els casals es realitzaran durant els matins 1 al 5 d’agost i el mateix dia 5 marxarem cap a la casa de colònies fins el diumenge 7 d’agost.

Les places són limitades, per tant us convidem a apuntar-vos aquestes dates a les agendes i que comenci el compte enrere!

Documentació i informació de l’activitat:

La documentació ens l’haureu d’entregar complimentades i firmades pels dos tutors legals de l’infant en la reunió de famílies, que tindrà lloc en data de 13 de maig de 2022 a les 19.00 h. En cas que no pugueu, a partir d’aquesta data ens la podreu deixar a la bústia de l’Esplai (c/Ave Maria 14, les Borges Blanques).

 • Dates: del 1 al 7 d’agost
 • Participants: de P3 a 2n de primària (de 3 a 8 anys)
 • Lloc: Col·legi Mare de Déu de Montserrat. El cap de setmana el passarem en una casa de colònies!
 • Horari: de 9h a 13h de dilluns a divendres. Divendres a la tarda marxarem a la casa de colònies, i passarem el cap de setmana junts fins diumenge.
 • Preu: 80€ que s’abonaran en el mateix moment de la inscripció

Colònies d’Estiu

Les Colònies de l’Esplai es presenten, un any més, amb un format de deu dies. Anirem a la casa de colònies “Les Vinyes de Vilamarí” localitzada a Avià, a la comarca del Berguedà.

Teaser Colònies Apassomi 2022

Documentació i informació de l’activitat:

La documentació ens l’haureu d’entregar complimentades i firmades pels dos tutors legals de l’infant en la reunió de famílies, que tindrà lloc en data de 13 de maig de 2022 a les 20.00 h. En cas que no pugueu, a partir d’aquesta data ens la podreu deixar a la bústia de l’Esplai (c/Ave Maria 14, les Borges Blanques).

 • Dates: del 15 al 24 de juliol
 • Participants: de 2n de primària a 1r d’ESO
 • Lloc: Les Vinyes de Vilamarí (Avià) Veure la ubicació.
 • Preu: 360€ participants durant les activitats de curs (Tardes i After) i 370€ general
 • Import en el moment de la inscripció: 180€ participants durant les activitats de curs (Tardes i After) i 185€ general

Campaments d’Estiu

Els més grans de l’esplai aniran al terreny d’acampada La Farga a Queralbs, on viuran de primera mà l’esplai en la seva forma més autentica. Agafa calçat còmode, omple la motxilla d’il·lusió i endinsa’t en aquesta en aquest aventura.

Documentació i informació de l’activitat:

La documentació ens l’haureu d’entregar complimentades i firmades pels dos tutors legals de l’infant en la reunió de famílies, que tindrà lloc en data de 13 de maig de 2022 a les 21.00 h. En cas que no pugueu, a partir d’aquesta data ens la podreu deixar a la bústia de l’Esplai (c/Ave Maria 14, les Borges Blanques).

 • Dates: del 5 al 14 d’agost
 • Participants: de 2n d’ESO a 1r de Batxillerat
 • Lloc: Campament la Farga (Queralbs) Veure la ubicació
 • Preu: 260€ participants de Grup de Joves i 280€ general
 • Import en el moment de la inscripció: 130€ socis i 140€ general

Inscripcions:

Les Inscripcions es faran entre els dies 21 al 27 de març, ambdós inclosos, estant el primer d’ells reservat als infants inscrits durant el curs 2021/22 (Matins, Tardes, After i Grup de Joves). Es realitzaran de manera telemàtica mitjançant el formulari que posarem a disposició

En el cas de colònies, els 180€ (participants de Tardes o After) o 185€ (no participants) restants s’abonaran en el 2n pagament.

En el cas de campaments, els 130€ (participants de Grup de Joves) o 140€ (no participants) restants s’abonaran en el 2n pagament.

El 2n pagament de Colònies i Campaments s’efectuarà de la següent manera:

Per transferència bancària del 2 al 13 de maig. Cal especificar al concepte: ”Nom cognoms de l’infant i activitat”.
Exemple: Maria Garcia Macià – Colònies

La transferència s’ha de realitzar al següent numero de compte:
ES18 0182 1367 7402 0174 6180

Notes i aclaracions:

 • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’amissió en totes les activitats.
 • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades en funció del nombre d’inscrits o altres causes de força major.
 • En el moment de fer la inscripció, al local d’activitats i en les dates indicades, es lliuraran els impresos.
 • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 30 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas de malaltia.
 • Les places en totes les activitats són limitades i seran assignades en rigorós ordre d’inscripció.
 • * Durant el dia 21 només es podran apuntar els infants que durant el curs 2021/22 estiguin inscrits en qualsevol de les activitats de dissabte: Matins, Tardes, After i Grup de Joves.
 • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, per lo que si hi ha cap dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org.