Preludis de Festa Major de l’Esplai Apassomi

Capítol final – Trobem la música!, Mini Colònies d’Estiu
7 d'agost de 2023
Tancament de les activitats d’estiu 2023
2 de setembre de 2023

Preludis de Festa Major de l’Esplai Apassomi

Un any més, i com ja comença a ser tradició, l’Esplai Apassomi torna a participar dels preludis de Festa Major amb activitats per a totes les edats! Les activitats tindran lloc el dijous dia 31 d’agost de 2023 als jardins del Terrall i es dividiran en diferents espais:

Gimcana Apassomi 🏁 

Per als infants nascuts entre 2010 i 2016, ambós inclosos, tindrà lloc una gimcana per equips on el més ràpid tindrà premi! Els equips seran de 3 a 8 participants i us haureu d’inscriure individualment a l’enllaç que trobareu aquí sota i comunicar el grup el mateix dia de l’activitat a la zona habilitada per a fer-ho. Els participants inscrits a la gimcana també gaudiran d’un berenar de coca amb un suquet de fruita.

🕓 Horari: de les 17h fins les 19h

📍Lloc: jardins del Terrall

👟Material: calçat còmode i banyador

Escalabirres 🪜 

Per als joves nascuts entre 2006 i 2009, ambdós inclosos, podran participar a l’escalabirres, una activitat en la que els participants escalen caixes de cervesa, lligats a una grua i protegits amb casc. L’objectiu de l’activitat és pujar el màxim de caixes possible i posar-te d’empeus a dalt de la torre. Per tal de participar a l’activitat, aquesta es realitzarà seguint l’ordre d’arribada dels participants.

🕓 Horari: de les 18h fins les 21h

📍Lloc: placeta del Terrall

👟Material: roba i calçat còmode

A més, per amenitzar l’espera i la tarda, també hi haurà diferents rondes de bingo musical per a tots els assistents a la zona de l’escenari amb premis per a tots aquells qui aconsegueixin cantar bingo!

Escalabirres jove  🪜 

Per als joves nascuts a partir de l’any 2005, es realitzarà un segon torn de l’activitat de les 22h a les 24h, acompanyat de música i bon ambient per escalfar la Festa Major!

Altres informacions 📢 

Durant el transcurs de totes les activitats estarà disponible un servei de barra amb preus populars per mitigar una mica aquesta calor sofocant.

A més, durant tota la jornada estarà habilitada una zona infantil amb activitats d’allò més divertides per als més petits de casa.

  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’amissió en totes les activitats.
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades en funció del nombre d’inscrits.