Supercolònies: Episodi III
16 de juliol de 2018
Supercolònies: Episodi V
18 de juliol de 2018

Supercolònies: Episodi IV

L’aventura de Can Joval continua. No sempre es pot tenir un dia radiant com els que han tingut els herois fins ara, i aquesta n’ha estat la prova. El cel els ha regalat una mica de pluja durant el matí, però això no ha interromput la missió que tenen entre mans.

Mentre la colònia estava cantant alegrement una cançó acompanyats per la guitarra, ha aparegut cridant i brandant les mans una de les treballadores de la fàbrica Wenceslau, amb cara de mosquejada. Per ordres de la baronessa, està prohibit cantar, ballar, fer coses alegres i fins i tot somriure. La producció de gelats de peix no ha millorat gens des que han arribat a la fàbrica, i no sap què estan fent aquests noiets però de ben segur que no estan treballant. Ha enviat una de les seves treballadores de confiança perquè supervisi que no facin coses estranyes ni juguin a fer-se els superherois.

Durant el matí han posat a prova la seva intel·ligència participant al concurs de preguntes i respostes més curiós de les contrades, i no ho han fet gens malament. Ja ho diuen, val més manya que força!

A la tarda un estrany científic que havia treballat molt de temps a la fàbrica els ha explicat que, per poder enviar una senyal més forta des de l’antena i així poder cridar altres famosos superherois perquè ens instrueixin, cal anar a trobar un repetidor que es troba en un dels boscos no molt lluny de la base. Els herois s’han carregat una petita cantimplora i un munt de ganes a l’esquena i han localitzat aquest repetidor, però, per sorpresa de tots, requeria un codi per a poder ser activat. Han hagut de trencar-se el cap una estona, però no n’hi ha ni una que se’ls escapi, i la missió ha estat un èxit.

La nit els ha regalat un fantàstica activitat amb llanternes en què havien de trobar i portar a la base de cada grup una sèrie de cubs d’habilitats, mentre al camp de batalla s’havien d’enfrontar entre si segons uns números que cadascú tenia assignats. Un entrenament nocturn ideal per poder dormir com uns troncs i recarregar forces.

Els nostres herois cada dia són més forts, més àgils, més intel·ligents i estan més units. Si segueixen així, no hi haurà malvat al món que els pugui vèncer.