Supercolònies: Episodi IV
17 de juliol de 2018
Supercolònies: Episodi VI
19 de juliol de 2018

Supercolònies: Episodi V

Un dia mes, s’aixequen els nostres herois amb ganes de derrotar el mal i esmorzar una miqueta, tot sigui dit. Després d’haver estirat tot el possible el temps amb el sac, s’han posat mans a l’obra i han fet els serveis per deixar la base del mal neta com una patena.

Un cop han finalitzat les seves tasques, els ha tornat a fet una ràpida visita el nostre veloç amic, el Flash, que els ha explicat la seva segona feina com a repartidor de paqueteria urgent i ens ha instat a elaborar vestits i màscares de superheroi per a dotar de més caràcter els nostres joves sabotejadors.

Després d’un bon àpat, i un merescut descans durant l’hora lliure, els ha tocat entrenar les seves habilitats especials en forma de gimcana d’aigua.

Arribada la nit i aprofitant la foscor se’ls ha presentat l’Hatori, un ninja en hores baixes pero amb bona voluntat que els ha ensenyat diferents tècniques d’ocultació i sigil, i els ha proposat un joc d’estratègia de ninjes contra samurais, vivint ben d’aprop absorbint les millors superhabilitats d’aquests exòtics guerrers orientals.

Ben cansats i després d’una petita pausa per a reflexionar sobre diferents temes acompanyats dels somnis de Martin Luther King, se n’han anat a dormir, que demà els espera un dia llarg i cansat…