Fira de l'Oli
Mercat de la Ganga
4 de maig de 2018
Supercolònies: Episodi II
15 de juliol de 2018

Supercolònies: Episodi I

Un calorós matí d’estiu, partint des de la vila de Les Borges Blanques, un grup d’herois s’embarca cap a la base de Can Joval amb una missió tan important com curiosa. Se’ls ha comunicat que han estat escollits, per les seves aptituds i potencial, per a aturar una nova malvada que vol imposar els seus designis a la força. Aquesta malvada, que ja han pogut conèixer en persona, és la terrible baronessa de Wenceslau, actual propietària de la base de Can Joval, on estan instal·lats els nostres herois. El seu pla malvat no és ni més ni menys que eliminar tots els gelats del món i instaurar la seva nova creació: els gelats de peix. Aquella cosa que tant agrada i refresca a l’estiu ara s’ha convertit en un malson amb gust de panga. La baronessa, disposada a fer-se d’or venent aquest producte nefast com a única solució per a la calor, vol retindre els petits herois a la base perquè facin la feina bruta: pescar el peix pudent, netejar les tasses dels vàters, pedalar per generar electricitat i fer-li massatges als peus. Els herois, que són molt prudents, de moment fan veure que accedeixen a aquestes peticions, però tenen un pla.

D’esquenes a la baronessa, han estat assignats a diferents grups amb un heroi que els protegirà en cas de problemes, i ja comencen a organitzar la seva estratègia. Mentrestant, s’han instal·lat a la casa i ja s’han habituat als racons i horaris establerts. També han rebut la visita d’un estrany personatge que els ha presentat un curiós llibre musical que anomenen cançoner i que posarà la simfonia a aquestes colònies.

Ja han superat la primera nit, però els queda tot un món d’aventures per endavant… Què els depararà aquest nou dia?

Aquí us deixem un petit recull de fotografies d’aquest inici de les supercolònies. Estigueu atents als propers episodis….