Supercolònies: Episodi I
14 de juliol de 2018
Supercolònies: Episodi III
16 de juliol de 2018

Supercolònies: Episodi II

Els nostres herois ja han passat el primer dia sencer a la base de Can Joval, i ja s’hi troben com a casa. Malgrat l’amenaça de la malvada baronessa, tot va com la seda, i és hora que els protagonistes de la història s’entrenin i ho donin tot per tal de salvar el món.

Al matí, el Murdock els ha donat la primera missió: recórrer els racons de la base i trobar-ne els punts febles, cosa que els serà de molta ajuda. Per a fer-ho, els ha preparat una gimcana per tota la casa, que els valents herois han superat amb èxit.

A la tarda, però, l’han dedicat a complir les ordres de la baronessa (o a dissimular el seu vertader propòsit) i han fabricat la decoració que tot malvat necessita a la seva base. De moment no sospita res i poden continuar amb l’estratègia planejada.

Després d’un dia de molta feina, ha aparegut, com una fletxa, un dels superherois més esperats a la colònia: el Flash. En un tancar i obrir d’ulls apareixia i s’esfumava, gràcies a la seva velocitat supersònica. Els ha encarregat l’última missió del dia, que ha estat reparar una antena de comunicació amb les peces que havien caigut pel voltant de la casa. Amb les llanternes i tota la seva astúcia han pogut trobar-les totes i provar d’establir una comunicació per a demanar reforços.

El dia d’un superheroi és emocionant però també esgotador, i fins i tot l’energia dels nostres valents s’acaba. El proper dia els espera amb un munt de noves aventures, així que toca recarregar les piles.

No us perdeu el pròxim episodi d’aquest relat, això tot just comença…