Supercolònies: Episodi VIII

Supercolònies: Episodi VII
20 de juliol de 2018
Supercolònies: Episodi IX
22 de juliol de 2018

Supercolònies: Episodi VIII

A mesura que els petits raigs de llum de primera hora del dia es filtren per les finestres de Can Joval, comença a sentir-se la remor habitual d’una colònia que es lleva i comença un nou dia. Enmig d’aquest soroll, amb una barreja de crits de «bon dia» i badalls, algú s’adona que el temps vola. Que ahir entraven per primer cop per les portes de la casa de colònies i avui ja són a la recta final. I agraeix que a l’estiu passin coses tan màgiques com tot això.

Els nostres petits herois van viure ahir un dia mogut i ple d’emocions. Van rebre la visita de dos superherois molt robòtics i ben curiosos que els sona d’haver-los vist a algun altre lloc abans: IronMaiden i Mazinguer Metal. Tots dos els van explicar que un bon superheroi necessita sens falta un vehicle per poder desplaçar-se ràpidament a aquells llocs on el necessitin. És per això que el matí l’han dedicat a dissenyar i construir el vehicle de cada grup, per tal de posar-lo a prova.

A la tarda era hora de provar la resistència, l’aerodinàmica i la velocitat d’aquests vehicles de pel·lícula. Tots tenien el seu toc especial, tots eren molt diferents però tenien una cosa en comú: que en tots els vehicles construïts es podia veure les ganes i dedicació dels herois. Amb tot això han iniciat la cursa, que ha estat molt i molt ajustada, amb més d’una sorpresa, amb un públic embogit i amb una colla de campions sobre rodes. Tot plegat ha estat un dia frenètic!

La nit, però, els ha regalat un mica de pluja, que els ha obligat a traslladar-se a dins del menjador per a poder realitzar una activitat de nit una mica més calmada de l’habitual però igualment entretinguda. Han pogut participar a diferents jocs d’interior de tota mena i s’ho han passat d’allò més bé.

El dia s’acaba i és hora de descansar per a poder fer front a tot el que els espera. Això ja s’acaba…