Supercolònies: Episodi VII

Supercolònies: Episodi VI
19 de juliol de 2018
Supercolònies: Episodi VIII
21 de juliol de 2018

Supercolònies: Episodi VII

Un cop recuperats de l’excursió, arrenca un nou dia pels nostres herois. La colònia ja torna a estar unida un altre cop, i és hora de que es segueixin preparant per salvar el món. Els dies passen ràpid, i sembla que quedi molt lluny el dia que vam arribar per primer cop a Can Joval amb una motxilla enorme a l’esquena i amb l’emoció de qui comença una aventura.

Els petits herois, que uns dies abans van confeccionar unes màscares de guix perfectament adaptades per a cadascú, van poder donar-los color i decorar-les al seu gust. Tot superheroi necessita protegir la seva vertadera identitat per combatre el mal, i ells no en són cap excepció.

La nit va tenir un punt molt i molt especial per a alguns. Els més petits van dissenyar el seu propi còmic de superherois a gran escala, utilitzant una sèrie de divertides situacions i un grapat de creativitat. Els grans, però, van viure una aventura tan terrorífica com emocionant. La temuda i esperada nit de por! Un superheroi cal estar entrenat per superar la por en qualsevol situació de perill, i aquesta és la millor manera de fer-ho. Han cridat, han rigut, han tingut ensurts, han patit una miqueta, però sobretot ho han gaudit enormement. Aquella sensació que els queda després d’haver passat una mica de por els va deixar eufòrics. Sens dubte, una colla de valents superherois!

Amb totes aquestes emocions fortes, els nostres protagonistes necessiten un bon jaç on descansar i preparar-se pel que els espera. Cada cop veuen més a prop el final de les colònies, però encara queden moltes sorpreses per desvelar…