Resum reunió de famílies de les activitats d’Estiu 2019
25 de maig de 2019
The Far West: Telegrama 2n
14 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 1r

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

Una nova aventura s’ha presentat de forma inesperada a una colla de nens i nenes, que estaven gaudint d’un estiu tranquil i sense gaires emocions. Després de ser convocats pels habitants de Fort Corners, un poble a punt de desaparèixer, es van embarcar en direcció a la casa de Can Riera de Ciuret per veure què hi passa i per què els habitants fugen d’aquest petit poble de Far West.

Després d’un viatge plàcid i sense complicacions, la intrèpida colla va arribar al lloc indicat, s’hi van instal·lar i, poc a poc, ja comencen a estar familiaritzats amb tots els racons de la casa.

A la nit, ja establerts a lloc, van aparèixer les primers visites: el nostre ja conegut Rattenfänger i el seu acompanyant, uns estranys músics, ens van introduir a les diverses cançons que trobarem al cançoner de les colònies i que ens acompanyaran durant aquests dies. Ens van preparar concursos, cants i balls fins que se’ns va fer l’hora de dormir!

La primera nit, però, sempre és tot un repte: emocions, llits nous, noves companyies… Tot això crea el còctel perfecte per la xauxa i també per fer enfadar una mica els monitors. Però això acaba de començar, i ben aviat tot es posarà al seu lloc.

Us deixem un petit recull de fotografies, no oblideu seguir llegint el nostre blog per conèixer el dia a dia de les colònies i viure l’aventura al mateix temps que els vostres nens i nenes.