The Far West: Telegrama 1r
13 de juliol de 2019
The Far West: Telegrama 3r
15 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 2n

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

Tot i que la nostra colla té moltes aptituds, els cal un bon entrenament per arribar a ser uns vertaders cowboys, i així ho van fer. Al llarg del dia, petits i grans van realitzar diferents proves en una gimcana pels voltants del terreny, i també es van llençar a la construcció de tipis indis on poder refugiar-se en cas de necessitat. Sens dubte, veient-ne els resultats, aquests nens i nenes tenen fusta de cowboys.

El sol travessa la línia de l’horitzó i tot es desperta poc a poc, com també el nostres valents cowboys: comença un nou dia a Fort Corners.

Al vespre va arribar un moment clau per al petit poble de Fort Corners: les eleccions municipals. Amb tot el que està passant, tres habitants ben curiosos han decidit presentar-se com a candidats a alcaldes. El primer és el nostre ja conegut Xaman, un personatge místic que prové de les tribus que abans habitaven la zona. El segon és el Huzo, un pobre rodamón amb el cap ple de pardals. El tercer, l’adinerat i poderós Henry Look, que promet que farà arribar el ferrocarril al poble i així transformar-lo en un lloc pròsper.

Després de buscar totes les paperetes extraviades en la negra nit gràcies a les seves llanternes i astúcia, els nenes i nenes de poble han pogut presenciar la celebració de les eleccions i la victòria esperada del senyor Look. Tanmateix, no tenen molt clares les seves intencions i no se’n refien del tot… Aquí alguna cosa fa pudor a socarrim.

Seguirem informant des de Can Riera de Ciuret, estigueu atents, que s’està posant interessant!