The Far West: Telegrama 2n
14 de juliol de 2019
The Far West: Telegrama 4t
16 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 3r

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

Arrenca un nou dia a Fort Corners i els nostres aprenents de cowboys ja són ben desperts i plens d’energia. I és que necessiten les piles ben carregades per tot el que els espera!

Van inaugurar el matí amb la visita del Xaman del poble, que els va anunciar que algú va buidar totes les reserves d’aigua i si no hi feien res es quedarien sense res per menjar en un parell de dies. Els va animar a realitzar una sèrie de ritus i proves en forma de gimcana d’aigua per tal d’invocar els déus de la pluja i aconseguir omplir de nou els dipòsits. Després de tot un matí corrent d’una banda a l’altra i realitzant tot el que se’ls va demanar, els cowboys van rebre una grata sorpresa: el cel, poc a poc, es va anar posant gris, i ben aviat van començar a caure les primeres gotes. Èxit!

La pluja tan esperada ens va fer moure una mica els horaris però ens va servir per prendre’ns tots unes bones dutxes i passar una estona tots junts sota la carpa. A la tarda la colònia va rebre la visita del Fra Jordi i van poder realitzar diverses ofrenes, com objectes i dibuixos representatius, per reflexionar i donar gràcies per allò que tenim i que molta gent al món no té.

A la nit, la xèrif els va encomanar la seva tasca de vigilància del poble, i van organitzar un gran joc d’estratègia anomenat «indis contra vaquers», en el qual, entre la fosca de la nit, havien d’aconseguir alliberar els seus companys de la presó i organitzar atacs al camp contrari. Han demostrat, sens dubte, que són capaços de repel·lir qualsevol atac que el poble pugui patir. Són imparables!

Seguirem informant de les últimes notícies de Fort Corners, sembla que alguna cosa s’està preparant i els aprenents de cowboys no ho tindran fàcil. El Salvatge Oest no és cap broma!