The Far West: Telegrama 3r
15 de juliol de 2019
The Far West: Telegrama 5è
18 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 4t

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

Bon dia des del Far West! Comença un nou dia i amb ell una nova aventura. Els petits cowboys tenen altre cop les bateries carregades per afrontar totes les aventures que facin falta!

Després de l’èxit de les collites gràcies a la pluja que van invocar, el Huzo els va informar que havien guanyat molts diners amb les vendes i que ara tenien una gran fortuna. I l’única cosa que se li acut fer amb una gran fortuna és jugar-la al casino! La idea no va anar gens malament, i els nostres cowboys van passar un gran matí amb els diferents jocs que tenien preparats.

A la tarda els nostres valents es van embarcar en una petita excursió de reconeixement perquè havien descobert pistes en relació a la construcció del ferrocarril que el senyor Look vol tirar endavant. Seguim pensant que no serà res de bo…

A la nit ens va visitar El Primo, un mexicà una mica tocat del bolet que ens va preparar un concurs per equips ben curiós. Un jurat professional va avaluar les diferents aptituds de cada equip fins a proclamar un guanyador.

Amb tot això, i ja quasi a la meitat de les colònies, els nostres cowboys van caure rendits al llit, que tot això d’anar un costat cap a l’altre tot el dia és realment esgotador! Demà serà un nou dia, i veurem què els espera…