The Far West: Telegrama 5è

The Far West: Telegrama 4t
16 de juliol de 2019
The Far West: Telegrama 6è
19 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 5è

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

La colònia ha marxat d’excursió i no hem pogut enviar els telegrames a l’hora, però aquí tornem!

Els valents cowboys han tingut un parell de dies ben moguts! Primer de tot van realitzar la construcció del ferrocarril, després que l’alcalde Look els obligués a fer-ho. Tanmateix, ho van fer a la seva manera i passant-s’ho d’allò més bé. Però tot tren s’ha de provar abans de posar-lo en funcionament, i a la tarda es va realitzar una fantàstica cursa d’obstacles per equips en la qual van presumir de locomotora i de corredors!

A la nit va aparèixer de nou Henry Look i els seus bandolers, disposats a amenaçar-los si no fan el que toca, però la xèrif va aparèixer per posar ordre i defensar els nostres cowboys. Henry no va tenir més remei que marxar, però amb la promesa que tindrem notícies seves ben aviat.

Ara que ens ha deixat tranquils, almenys per un dia, ens vam carregar les motxilles a l’esquena per realitzar l’esperada excursió llarga, dedicada a buscar pistes sobre la construcció del ferrocarril per poder inculpar el malvat alcalde.

Petits i grans van caminar com a intrèpids exploradors durant tot el dia, fins el moment que es van haver de separar: els més petits van tornar cap a la casa ben exhaustos i satisfets, mentre l’aventura continuava pels més grans. Els més experimentats de la colònia van plantar les tendes i van passar la nit acampant al poble de Montseny. Tota una aventura que no oblidaran!

Fins aquí el telegrama d’avui, seguirem informant dels fets de Fort Corners. El final de l’aventura ja s’albira, però encara han de passar moltes coses. Seguiu atents per viure l’aventura amb els nostres cowboys