The Far West: Telegrama 6è

The Far West: Telegrama 5è
18 de juliol de 2019
The Far West: Telegrama 7è
20 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 6è

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

S’aixeca el sol sobre les terres del Far West, amb la nostra colla separada: uns a Montseny d’acampada i els altres a la casa de colònies seguint amb el seu dia a dia. Els més gran es disposen a desmuntar les tendes i desfer el camí en direcció a la casa, després de tota una experiència. Els petits, il·lusionats, han preparat un ball per rebre’ls quan tornin.

A la tarda va arribar un dels moments més esperats de tots aquests dies. Un estrany personatge ens demana recuperar totes les peces d’or que estan repartides pels voltants de la casa, en la gimcana més popular de totes: la gimcana “guarra”. Els nostres nenes i nenes es van posar bruts com a porquets i s’ho van passar d’allò més bé tot realitzant les diferents proves. No patiu, que després van passar per les dutxes i van quedar nets com una patena!

A la nit, les emocions no s’acaben: els més petits van realitzar una activitat d’estimulació sensorial, en què podien experimentar amb la tecnologia 3D, música 8D i la Realitat Virtual.

Els més grans, mentrestant, tampoc van deixar de viure emocions. La tan esperada Nit de Por va arribar, en la qual havien de demostrar el seu coratge i la seva valentia, en un passatge nocturn on tot es transforma en un escenari terrorífic. Però estan més que preparats i van ser capaços de superar tota por, no en teníem cap dubte.

Això ja fa olor a final, però amb la promesa de Henry Look de tornar i la inquietud que hi ha al poble, sembla que el final encara amaga moltes sorpreses… Estigueu atents al següent telegrama, que això es posa interessant.