The Far West: Telegrama 7è

The Far West: Telegrama 6è
19 de juliol de 2019
The Far West: Telegrama 8è i últim
21 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 7è

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

La colònia es lleva una vegada més, conscients que cada cop falta menys per veure el desenllaç de la seva aventura al Salvatge Oest. A aquestes altures, però, encara els queda una quantitat sorprenent d’energia i vitalitat, i no hi ha millor manera d’invertir-la que jugant al Gran Joc de la Bandera. Petits i grans van córrer, es van perseguir, van muntar estratègies, van fer pinya i així se’ls va passar volant un gran matí.

Atenció, informació important! Ha arribat el moment d’ampliar la colònia amb els més petits de tots, els nens i nenes de minicolònies, que venen a Can Riera de Ciuret a passar el cap de setmana. Tot i que han vingut al Far West a veure’ns, ells tenen la seva pròpia aventura, envoltat de pirates i embarcats a la cerca del tresor. El seu viatge ha estat tranquil i ja estan tots ben adaptats a la casa, i molt contents de veure germans, cosins, amics i coneguts que porten ja dies aquí de colònies.

A la tarda, doncs, els més grans de la colònia es van dedicar a muntar les tendes a l’exterior de la casa que els acolliran aquestes dues últimes nits, com a bons aventurers que són. Mentrestant, la resta de la colònia va passar la tarda fent fantàstics experiments científics acompanyats d’una misteriosa índia xamànica.

A la nit, les emocions no s’acaben! Hi ha hagut una disputa entre els indis i els vaquers del poble perquè algú ha deixat escapar els cavalls de l’estable, i la millor manera de resoldre els conflicte és organitzant el gran joc de l’estratego per equips en la seva versió nocturna!

Ja queda ben poc per veure com acaba tot això, i tenim tots els nervis a flor de pell. El malvat alcalde Look segueix buscant aliats i conspirant contra nosaltres, i gairebé té el control total de Fort Corners. Hem de trobar la manera de parar-li els peus abans que sigui massa tard…