The Far West: Telegrama 8è i últim

The Far West: Telegrama 7è
20 de juliol de 2019
Enquesta de valoració Activitats d’Estiu 2019
29 de juliol de 2019

The Far West: Telegrama 8è i últim

Agafeu-vos fort, cowboys, que això és el Far West

Us fem arribar l’últim telegrama des de Fort Corners. Llegiu atentament i agafeu-vos fort! Per ordres del malvat alcalde Henry Look, els nostres cowboys es van veure obligats a muntar una festa per celebrar la seva victòria, tot i que ho van fer a la seva manera, passant-s’ho d’allò més bé. Els més petits van decorar la carpa i els més grans van cuinar unes delicioses pizzes.

A la tarda tots els grups van preparar una sèrie d’actuacions ben diverses per mostrar a la nit durant la gran festa final. Balls, trucs de màgia, acudits i moltes sorpreses!

Després de tot el dia amunt i avall preparant la gran festa, va arribar l’hora de l’últim sopar. No podia ser, és clar, un sopar normal i corrent. Vam treure les taules a fora i vam poder gaudir d’un sopar a la fresca, amb pica-pica inclòs! Tot seguit, els grups ens van sorprendre amb les seves actuacions, totes amb el seu estil i caràcter.

Tot anava molt bé fins l’aparició del senyor Look, disposat a xafar-nos la festa. Es va presentar amb els seus sequaços per celebrar la seva victòria, però no ho tindria ta fàcil. La xèrif i els cowboys van irrompre per defensar el poble del malvat alcalde, i va començar una crua batalla. Tot era molt confús fins el moment de l’aparició del Xaman que va invocar el Bosnerau, la bèstia que habita en aquesta terra junt amb les tribus índies. Ens va dir que aquestes disputes entre rostres-pàlids s’havien d’acabar immediatament, i que aquella terra sagrada no podia ser camp de batalla per les nostres disputes, que la naturalesa és més forta i més sàvia. La criatura fantàstica va expulsar Henry Look i companyia, i a nosaltres ens va donar un dia per fer les motxilles i marxar pacíficament de la zona, per tal de tornar-hi la pau i l’harmonia dels temps passats. Els nostres cowboys, que ja van veure la seva missió conclosa, van aprofitar el final de la nit per celebrar que tot això ja s’ha acabat.


Aquest matí s’han aixecat amb el regust d’una fantàstica nit, disposats a fer les motxilles i finalment deixar aquest lloc on han passat 10 increïbles dies. Tornar també forma part de l’aventura, i la seva aventura està a punt d’acabar. Però tot el que s’emporten d’aquests dies no hi cap en cap motxilla, per més grossa que sigui. Experiències, amics, emocions, bons moments i algun que altre moment més amarg, però que forma part de l’aventura de fer-se gran. Durant aquests dies, han après a ser més autosuficients i responsables, han conviscut amb valors i han après moltíssim d’ells mateixos. Aquesta motxilla invisible és el millor que s’enduen de les colònies. Estem segurs que, com a valents cowboys que són, sabran aprofitar tot el que han viscut aquí, i estem infinitament contents d’haver sigut part d’aquesta experiència.

Des de l’equip de monitors i monitores del Grup d’Esplai Apassomi us volem agrair un any més la confiança que ens dipositeu, i us garantim que hem donat tot el millor de cadascun de nosaltres en tenir cura, ensenyar i escoltar aquesta colla d’infants i joves.

Recordem que ens trobem avui a les 16h a la casa de colònies Can Riera de Ciuret.