Colònies d'Estiu
Reunions de tancament de les activitats d’estiu
21 de setembre de 2021
Informació Camphivern 2021
23 de novembre de 2021

Informació curs 2021-22

Inscripcions

Ja fa dies que ha començat un nou curs, i a l’esplai no ens podíem quedar enrere. Tot i els reptes que aquest any ens presenta, hem volgut seguir apostant per les activitats de lleure com una forma d’educació i cohesió per a la transformació social.

Enguany i com a novetat arran de la situació actual, hem hagut de prescindir de la ja típica festa d’inici de curs, d’aquesta manera, les inscripcions així com el pagament de les activitats es realitzaran únicament de manera telemàtica a través de l’aplicatiu web que s’habilitarà entre els dies 28-09 i el 23-10, ambdós inclosos.

El primer dia de curs serà el 16 d’octubre, 23 per Grup de Joves, us hi esperem a tots! Un cop tinguem més informació sobre les inscripcions, farem els grups i us informarem amb més profunditat sobre com es duran a terme aquestes activitats. Ja ens estem adaptant a tots els protocols actuals per a oferir unes condicions adequades per al segur desenvolupament de l’activitat.

El curs començarà el dia 16 d’octubre del 2021, per Grup de Joves el 23 d’octubre, i s’acabarà el 14 de maig del 2022.

Tota la informació sobre l’afectació de les mesures preses pel Grup d’Esplai Apassomi per causa de les mesures prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 disponibles al següent enllaç: https://apassomi.org/covid-19/

Matins d’Esplai

Al matí es reuneixen els infants de P3, P4 i P5 [D’11h a 13h]. Els dissabtes al matí.

El preu es de 40€ per participant i curs.

Tardes d’Esplai

Són els participants de 1r, 2n, 3r, i 4t de primària! [De 16h a 18h]. Els dissabtes a la tarda.

El preu es de 40€ per participant i curs.

LES PLAÇES DE TARDES D’ESPLAI JA ESTAN COMPLETES, TOT I AIXÍ, OBRIM LLISTA D’ESPERA PER A L’INSCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT.

Un cop acabades les inscripcions, us avisarem per correu sobre la decisió presa per l’equip de monitors i monitores.

After Esplai

Són els participants de 5è, 6è i 1r d’ESO. I un cop s’ha acabat la tarda… cap al vespre, cada 15 dies és el torn d’After. De tant en tant fan sortides de cap de setmana.

El preu es de 50€ per participant i curs.

LES PLAÇES D’AFTER ESPLAI JA ESTAN COMPLETES, TOT I AIXÍ, OBRIM LLISTA D’ESPERA PER A L’INSCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT.

Un cop acabades les inscripcions, us avisarem per correu sobre la decisió presa per l’equip de monitors i monitores.

Grup de Joves:

  • Preu de matrícula: 30 €
  • Preu de quadrimestre: 60 €

Hi poden participar els i les joves que cursin 2n, 3r i 4t d’ESO i 1r de Bat. Les sortides poden ser d’un dia o de cap de setmana i es realitzen entre dos i tres cops al mes.

Documents a entregar

A causa de la situació d’excepcionalitat creada per la pandèmia de la COVID-19, el primer dia a portar el participant en l’activitat, haureu d’entregar la següent documentació:

  • Fitxa firmada i emplenada d’inscripció – Us la podreu descarregar un cop completat el formulari d’inscripció i us arribarà també per correu electrònic.
  • Declaració de responsable – Haureu d’entregar firmada i complementada la següent declaració de responsable. ENLLAÇ

Notes i aclariments:

  • En totes les activitats que l’esplai realitza, les places són LIMITADES i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. No assistir amb regularitat a les activitats de curs, pot suposar la pèrdua de condició de participant, la plaça s’adjudicarà a un altre participant que ho hagi sol·licitat.
  • En les activitats de Matins, Tardes i After Esplai, el pagament és únic. A Grup de joves es realitzarà un cop cada quadrimestre, o sigui, dos cops al curs
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’amissió en totes les activitats.
  • El Grup d’Esplai Apassomi es reserva el dret d’anul·lar o reprogramar les activitats plantejades en funció del nombre d’inscrits.
  • En el moment de fer la inscripció, mitjançant el correu electrònic proporcionat, es lliuraran els impresos.
  • Un cop efectuat el pagament, tota baixa suposarà el retorn del 90% de l’import pagat. Si la baixa es produeix 15 dies abans de l’activitat no hi haurà devolució dels diners excepte en cas de malaltia.
  • No volem que cap infant es quedi fora per motius econòmics, i per això si hi ha cap dificultat d’aquest tipus, us animem a fer un correu a presidencia@apassomi.org.