Colònies d’Estiu 2007
17 de juliol de 2007
Colònies d’Estiu 2008
13 de juliol de 2008

Campaments d’Estiu 2007

Per segon any consecutiu, el Grup de Joves del Grup d’Esplai Apassomi van realitzar uns Campaments d’Estiu.

Aquesta vegada, els Campaments, van tenir una durada de deu dies i van comptar amb la participació de 20 nois i noies d’entre 13 i 15 anys.
Els joves, que en un primer moment es pensaven que passarien uns dies de lleure i esbarjo, van descobrir que, en realtiat, el motiu pel qual estaven de campaments era perquè havien de realitzar una gran missió.


Formaven part del SIC (Servei d’Intel·ligència de Catalunya). La seva missió era fer un estudi del Delta de l’Ebre. Durant els dies, vam rebre comunicacions secretes de que calia fer per anar superant les missions encomandes.
Entre tanta feina, i per passar desapercebuts, s’anaven realitzant les tasques pròpies d’un campament: muntatge de tendes, tendals, fregar olles i plats, … tot un munt de tasques, que, fruit del treball en equip, s’anaven realitzant amb molt bon humor.


Les missions del SIC, ens van portar a fer excursions amb bicicleta, excursions a peu, navegació pel mar, descobrir les aus del Delta, gimcanes, entraments,… un munt d’aventures que vam viure amb molta il·lusió i entusiasme.
Del Delta, però, també ens endurem un record d’un amics que, com nosaltres, també estaven de “colònies” a Poblenou del Delta, concretament, a l’Alberg. Junts, vam realitzar una activitat de nit que, tot i la vergonya que ens invaia a tots, de ben segur, tots recordarem.No es podria abavar aquestra crònica, sense fer un petit record als nostres “estimats” companys de campament: els mosquits. Durant deu dies vam haver d’aprendre a conviure, també, amb uns companys inesperats: els mosquits.
Tot plegat, va fer, que un any més, els Campaments hagin estat únics i irrepetibles!!