Colònies d’Estiu 2006
15 de juliol de 2006

Colònies d’Estiu 2005

El passat dia 14 de Juliol de 2005, un total de 65 nens i nenes i una 15 de monitors vam viatjar fins a la Casa de Colònies Cal Diable per viure un aventura inolvidable…
 
Uns dies abans, vam rebre un misteriòs missatge per telègraf a l’esplai: algú ens demanava ajuda! El dia de marxar de colònies, quan encara havíem de pujar a l’autocar vam rebre un nou missatge, que en aquest cas sí que portava remitent: Es tractava del Gran Cap Indi Whasaky.
 
Ens demanava l’ajudessim a recuperar les terres del seu antic poblat. Després de viatjar fins a Pontons, i una vegada arribats a la Casa de Colònies Cal Diable, el Gran Cap Whasaky ens va fer arribar uns manuscrits que explicaven exactament que és allò que calia fer per recuperar les terres en perill: Calia que ens convertíssim en un autèntic poblat indi!
 
Des del primer dia ens vam posar a treballar. Primer que tot ens vam organitzar en tribus, concretament n’hi havia 6: Els Cherokee, els Sioux, els Apaches, els Tanana, els Crow i els Hopi.
 
Vam muntar els Tipis (les cases del indis), vam construir un Tòtem i vam ballar-ne la dansa, en definitiva, vam viure com a autèntics indis!
 
Finalment, després de molts esforços i molts contratemps, l’últim dia vam poder celebrar que havíem recuperat les antigues terres! Visca l’Apassomi!
 
Però entre tanta feina, també vam viure la colònia: cada dia vam anar a la piscina, als matins fèiem serveis, milions de jocs,… Ahh!, i posats a recordar, també val la pena dedicar una paraula d’agraïment per la nostra cuinera, que tan i tan bé ens feia el menjar!